joi, 25 aprilie 2013

Patru iepurasi

Buna:) !
Ma pregatesc si eu de sarbatori... Bine inca mai lucrez pentru ca, pe langa cele doua swap-uri la care m-am inscris, mai particip la un secret bunny si am vrut deasemenea sa trimit cativa iepurasi catre cateva prietene dragi. Hihihi. 
Nu stiu daca voi reusi sa termin tot-tot pana luni, dar eu asa sper. Atunci draguta mea Rha ma va ajuta sa le puna la posta. Dar pana atunci sa va arat 4 iepurasi dragalasi. Promit sa va povestesc in curand si despre Albastricu - un iepuras care a ajuns deja acasa, la Alina :). Dar pana atunci....



Iepurasii amigurumii sunt creatie proprie. Imi doream mult sa lucrez si anul acesta ceva in tema:D. Acum doi ani am facut un iepuras mare cu hainute de oua si cosulet, anul trecut mieluti si oita si anul acesta iepurasi simpatici foc (zic eu - ii iubesc mult:P). Au labute si urechi din fetru, codita din fetru sau pom pom, ochii din diverse margelute - gurita cusuta si fundita cu margelute. Nu sunt doi la fel  :D! Sa ii iubiti cand ajung la voi :).

ps: stiu ca nu am cum sa va trimit la toti, dar nu uitati ca pe blog este un concurs in desfasurare cu trei premii faine - Concurs 333-777 se adreseaza celor care ne sunt prieteni pe facebook si gasiti informatii in articol despre ce trebuie sa faceti ca sa va inscrieti. Va rog mult insa sa cititi cu atentie si sa aveti grija sa bifati toate cerintele ca sa fie valida intrarea:).

2 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Sunt dragalasi foc..Imi plac funditele .Foarte frumosi i-ai facut..ar trebui sa vinzi pattern-ul ;)

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet Ma bucur mult ca iti plac:)
Nu stiu daca la noi se cauta asa ceva, stiu ca in afara da.. O sa ma gandesc cand voi termina cu.. maratonul. nu mai apuc sa il definitivez. Poate acum de Paste;P.

Hihi... ala micu' primul de sus... te cam place.

Trimiteți un comentariu