vineri, 13 ianuarie 2017

Paturica Granny Squares -WIP-


Buna :)
A trecut deja ceva timp de cand am inceput lucrul la o paturica micuta (in fine, comparativ cu cele lucrate pana acum) pentru Ralu. Surioara mea mi-a dat "comanda". Deci, asta e chiar rar, rarisim :)))). 
La inceput nu aveam foarte multe culori disponibile (am inceput cu ce imi ramasese de la celelalte proiecte si lucrez tot cu Red Heart Detroit). Intre timp mi-a mai luat Mami cateva si a iesit foarte frumos. Mai am 10 patratele de facut, apoi de cusut o gramada (ascuns firele) apoi de prins intre ele.
Oricum sunt fericita pentru ca stiu ca sigur ii va face placere si voi avea macar un dar sa ii trimit de ziua ei (care e apropo luna aceasta :D).


Intre timp am facut pentru fiecare nuanta de pe margine cate 6 combinatii (deci portocaliu are 6 patratele - inca trei in afara de cele din poza). Si mi-a trecut si febra musculara capatata de la atatea genoflexiuni facute cu ocazia sedintei foto :)).
Cat de curand revin cu amanunte despre papusica amigurumi gheisa. Este inca disponibila pentru peronalizare, dar, daca nu o "rezerva" nimeni pana saptamana viitoare, intentionez sa o finalizez pe o tema aleasa de mine.  

4 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Ce culori frumoase <3
Sigur v-a iesi o paturica tare draguta :)
Spor la terminat ;)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh :D merci merci !!! sa fie!! :*

Insecticid molii spunea... [Raspunde]

Tare mult mi-ar placea sa am si eu o asa rabadare sau o bunica care sa mi-o faca cadou. As cara-o dupa mine peste tot pe frigul asta

copilarim spunea... [Raspunde]

@Insecticid molii ;)) sa stii ca si eu am in plan sa imi fac una pentru mine... dar anul e lung si la un moment dat sper sa ii gasesc loc :D. Mai ramane sa ma gandesc ce model.....

Trimiteți un comentariu