joi, 26 ianuarie 2017

Colectia Amigurumi "Zana Verde Fluturas"



Buna :)
Anul trecut facut cunostinta cu un nou personaj misterios, pe Provocari Verzi. Este vorba despre Zana Verde Fluturas, pe urmele careia am calatorit pe e parcursul celor douasprezece teme din 2016. Anul acesta urmeaza sa o cunoastem pe zana. Si astazi va prezint cee trei ipostaze amigurumi, in care am reusit sa o surprind. 
Mini este o zanuta amigurmi mititica, asemanatoare cu chibi papuselele amigurumi pe care le-am creat de-a lungul timpului. In coditele verzi impletite este prins un fluturas, si are margelute dragalase in loc de elastic de par (de fapt toate trei versiunile au). Are 9 cm inaltime, sortulet cu bretele si cizmulite. Ochisorii sunt doua margelute negre si, zambetul larg e insotit de bujori in obrajori.
Midi, varianta mijlocie, are aproape 12 cm. Picioarele ei sunt mobile (de fapt este singura dintre cele trei care tinuta de mana chiar paseste - ador acest nou model si, daca in cazul celorlalte am pornit de la modele mai vechi pe care le-am tot imbunatatit in timp, in cazul acesteia am pornit de la zero :D). Are ochisori brodati (dar varianta mai alungita, spre deosebire de maxi). Fluturasul il are brodat pe piept.
Maxi are 15 cm. Si ea are picioare mobile - dar mai degraba baleteaza daca o tin de mana. Deasemenea, avand picioarele atat de lungi, are tendinta sa le tina putin rasucite pe o parte. Dar pozitia se poate corecta foarte usor, rasucindu-le putin in directia opusa. Am evitat sa pun in ele suport de sarma (desi am fost tentata) pentru ca este si foarte dificil (fiind lucrul strans) si nu poti stii cum se comporta in timp. Si ea are un fluturas prins in par, de data aceasta unul mai mare, filigran.


In imaginea de mai sus, cele doua papusele pozeaza candva de Craciun, alaturi de o casuta facuta artizanal din ceara (cred) si luminata cu un led (probabil). :D
Aceste trei papusele sunt prototipuri = le pastrez (ahhhh haha ce bine, ce bine, pentru ca oricum eu nu am nici macar o papusica din colectia Provocari Verzi) daaaar am creat modelele special penntru cei care iubesc personajul, isi doresc o papusica amigurumi dragalasa si vor sa ne sustina. Ideea este ca voi putea crea doar cate o singura papusa din fiecare model. Atat :).



Intrebari si raspunsuri:
💞 Papuselele sunt de vanzare?
Nu, papuselele nu sunt de vanzare. Cele trei prezentate in imagini sunt prototipuri. Modelele le-am creat pentru Sustine Copilarim si Provocari Verzi si vor putea fi obtinute in schimbul unor donatii.

💞 Ce veti face cu donatiile?
In principiu avem nevoie de sustinere pentru a asigura abonamentul Inlinkz. Fondurile pe care le avem mai ajung pentru urmatoarele patru luni (pentru ca le-am impartiti intre cele doua proiecte). De aceea am si creat aceasta serie de papusele - special pentru a sustine proiectele noastre si a putea asigura continuitatea serviciului respectiv.
Ideea este sa putem acoperi macar abonamentul pentru cele sase luni ramase descoperite pana la sfarsitul anului. Daca mai raman... oh ce bine ar fi! Am avea si pentru la anul... sau as putea sa cumpar un template nou pentru blog. Ehee... :). Ar fi frumos.

💞 Cum se pot face donatiile?
As prefera ca donatiile sa fie facute prin PayPal - pentru a le putea gestiona mai usor. Daca nu aveti cont puteti fie ruga pe cineva care are sa va ajute, fie gasim alta modalitate, de comun acord.

Poate va intrebati de ce. Simplu. Pentru ca asta este modalitatea prin care pot sa sustin aceste proiecte, iar voi puteti sa adoptati o papusica. :)
Multumesc!

0 comments :

Trimiteți un comentariu