joi, 5 ianuarie 2017

Gheisa Amigurumi pentru tine = Curs de Japoneza pentru mine

Buna!
Poate ai citit deja pe blog care este lista mea de dorinte pentru anul 2017. Undeva pe primul loc 😳 se afla un curs de japoneza. Pentru a putea urma acest curs am lucrat o papusica amigurumi (mai precis corpul acesteia). 
Urmeaza sa o finalizez odata ce isi va gasi adoptatorul (deci va avea costumatia, parul si ochii personalizati in functie de tema si preferintele celui care o va lua acasa), in decurusul acestei luni.
Tot ce trebuie sa faci este sa imi scrii pe mail pentru a afla detalii (nu te obliga cu absolut nimic acest lucru) si a vedea daca este ceea ce iti doresti. 
Este vorba despre o singura papusica, deci, cum s-ar spune, primul venit, primul servit. "Oferta" expira la sfarsitul lunii ianuarie.




Va trebui insa sa tii cont de urmatoarele:
💙 papusa se adreseaza segmentului de varsta 14+ (sau 6+ in cazul in care se face clar diferenta intre papusa de plastic si o papusa lucrata de la zero manual si ce implica intretinerea ei)
💙 papusa este lucrata din bumbac, umplutura este din puf ecologic (eu prefer sa "sacrific" o perna cu puf antialergenic pentru amigurumi pentru ca imi place mai mult textura si calitatea fata de puful obisnuit)
💙 hainutele sunt detasabile: un kimono din fetru, brodat cu fir de matase si margelute diverse, rochita din interior va fi cusuta din material textil
💙 ochii sunt brodati pe fetru, gura este cusuta cu fir de bumbac, obrajii sunt realizati cu creion colorat
💙 sandalele geta sunt cusute din fetru, cu margeluta de nisip
💙 parul este realizat din acril, pieptanat in functie de tematica pe care o vom alege si impodobit deasemenea in ton cu tema
💙 picioarele sunt mobile (adica papusa poate sta in sezut, face sfoara), mainile sunt deasemenea mobile (se pot misca sus-jos)
💙 intretinere: papusa NU se spala la masina de spalat; este indicat sa evitati sa o spalati in general pentru ca este un lucru de mare "finete"; in cazul in care totusi este nevoie de asa ceva se poate utiliza o laveta de bumbac pe care sa o folositi pentru a curata usor papusa. 
💙 va puteti juca cu ea desigur si este garantat o prietena de nadejde.

Iata cateva exemple de gheise amigurumi realizate de mine:

 
 
 
 

In cele din urma: pentru a putea urma cursul voi putea achita plata acestuia prin intermediul paypal. In luna ianuarie pot beneficia de o oferta pentru acesta (40% reducere). Am ales in mod special un model de papusica a carui valoare materiala a fost evaluata la pretul de baza al cursului (nu cel redus cu 40%). Tocmai pentru ca am vrut sa ofer si eu, la randul meu un dar din partea mea celui care ma va ajuta. 😊
Mentionez inca o data ca acesta este un schimb in urma caruia ne putem indeplini un vis si este singurul mod prin care pot oferi cuiva o papusa amigurumi unicat, personalizata.
Multumesc frumos 😊! 
Sper ca papusica sa isi gaseasca o casuta frumoasa si eu sa imi pot urma visul!

Actualizare: Papusica este rezerata 💖. Mutumesc!!! Arigatou!!! :D 

4 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Deci cat costa păpușa?

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina de fapt intrebarea ar trebui sa fie cat costa cursul :). Cursul e 50 de euro. Dar eu am prins o oferta cu 30. Voi face un articol cu mai multe detalii. Azi sau maine cel tarziu. Am reusit sa iau cursul, dar acum trebuie sa pun la loc banutii pentru inlinkz - pentru ca nu puteam lua decat cu paypal si nu aveam alta alternativa. :)

Diana spunea... [Raspunde]

Cat sunt de frumoase! Si migaloase tare costumele foarte reusite! :) Deeelicioase miniaturi! Stiu, nu se mananca! :)
Felicitari! si aplauze! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si una dintre ele e chiar a mea. Cea cu pasarea Phonix... :)
Ma bucur atat de mult ca iti plac. Toate imi sunt atat de dragi si imi place sa cred ca acolo unde le e casa, sunt iubie si aduc multa bucurie...
multumesc mult pentru gandurile bune <3

Trimiteți un comentariu