marți, 24 ianuarie 2017

Rochita Bradut pentru LPS (Blythe)


Astazi ar fi trebuit sa povestesc despre altceva. Dar nu reusesc deloc sa ma concentrez si sa termin proiectul si... risc sa il stric. Asa ca am pus deoparte tot si va invit sa vedeti o costumatie de sarbatori.
Eu inca am bradul facut. Puteti sa radeti si sa credeti ce vreti. E verde, e frumos si ... nu am nicio poza facuta la el. Asa ca rezista. Imi amintesc ca intr-un an l-am tinut pe balcon pana la Paste.. foarte mult oricum. era pus in pamant. :) Oare cati ani sa fi avut ..... 17? Posibil :P
Dar sa revin la costumatie....


Cea din imagini este realizata pentru surioara lui Midori, papusica mea mititica Bythe, din seria Little Pet Shop, pe care am primit-o in dar de la Micaela. Prototipul costumasului vi l-am aratat deja (pentru cei care au urmarit Calendarul Advent 2016) si va povesteam la acel moment cum de am ajuns sa fac costumelul (de la ce papusica amigurumi creata de mine a venit inspiratia). 
Intre timp, pornind de la idea folosita pentru a face rochita si palariuta sa isi pastreze forma, am realizat si doua modele de rochite potrivite pentru Middie Blythe, Blythe (corp normal) si Licca Chan. Voi povesti despre acestea si, daca va intereseaza modelele, ma gandesc sa realizez pdf-uri, pe care le voi oferi in schimbul unei mici donatii pentru proiectul Copilarim.


Palariuta poate fi purtata si de alte papusele - de exemplu merge la Licca Chan, la  Steffie, la Kurhn si banuiesc ca si la Barbie  - nu am incercat, asa ca nu sunt 100% sigura. Rochita insa este mititica si este lucrata dintr-o bucata, pe dimensiunile lui Midori (Blythe LPS). Cizmulitele sunt si ele potrivite pentru mititica familiei Blythe. Cred ca se potrivesc si la Petite de fabrica. Sunt chiar curioasa :).
Palariuta poate fi purtata prinsa cu cele doua margelute, sau ca un clopotel (fara a o prinde). Mie mi se par foarte haioase. Poate spre iarna incerc si o varianta pentru Middie si Blythe. :D 
Si setul pregatit de plecare:



Intre timp a ajuns la destinatie si a fost purtat de sarbatori 🎄!
O amintire draguta din acele momente este ..... umerasul. Da... a fost facut in ultimul moment, din carton, pe care am lipit hartie roz (doar pe o parte). Cred ca o sa imi fac mai multe, pe marimi :). Mi se par tare dragalase.
Daca ziua ar fi mai luuuunga.... :D 
Pe curand!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu