miercuri, 4 ianuarie 2017

Papusi Amigurumi - 2016 -



2016 a fost sub semnul tarii Soarelui Rasare, din mai multe motive. Prima papusa despre care am povestit, Sakura, a fost realizata cu un an inainte, pentru prietena mea Alexutza. Mi-a placut sa folosesc cromatica roz-violet (si am fost inspirata de Sarbatoarea Ciresilor in Floare). Urmatoarea papusa a fost Yuki - numele ei inseamna Fericire si a fost botezata chiar in Japonia, tara in care a ajuns, in vara lui 2016. Yuki are o poveste minunata si cu siguranta o veti afla daca veti urmari blogul nostru si in acest an. Pentru ca m-am indragostit pur si simplu de aceasta papusica in care am investit foarte mult suflet, mi-am creat si eu una (i-am zis YukiNi, in ideea de Yuki a doua.. hahaha).
Revenind insa la anul trecut si la articolele publicate, am lansat si prima oferta, ca sa spun asa. De fapt nu este chiar oferta. Ideea este simpla: sunt oameni care iubesc lucrul de mana si isi doresc o papusica amigurumi. Eu nu imi permit sa imi fac magazin. Nu am timpul necesar pentru a lucra (si chiar daca as avea ma gandesc foarte serios ca nu as rezista fizic si psihic - ma implic enorm in realizarea fiecarei papusi, de fapt a fiecarui lucru pe care il creez) si nici fonduri pentru a sustine asa ceva. De aceea, pentru ca am nevoie de ajutor pentru blog (inlinkz si nu numai) m-am hotarat sa ofer ocazia de a adopta o papusica si de a face o donatie pentru proiectele Copilarim si Provocari Verzi in acelasi timp. Desi apelul meu de pe copilarim nu a avut un raspuns clar, am creat doua papusele micute pentru a rasplati autorul primit, pentru care sunt mai mult decat recunoscatoare. Desper papusele voi povesti tot in 2017 - cat de curand, iar daca va doriti o papusica fiti deasemenea pe faza, pentru ca maine va voi prezenta o gheisa speciala.
Lizu-chan este varianta upgradata (ca sa zic asa) a Lizucai. Este cadoul meu pentru prietena mea Micaela si ma bucur ca a ajuns cu bine la destinatie :). 
Tot in 2016 am inceput sa lucrez si hainute pentru papusi. Deocamdata modelele create se potrivesc pentru Blythe (corp normal) si Licca Chan (corp normal), Middle Blythe (corp normal) si Little Blythe (LSP),


Iata despre ce papusi amigurumi am povestit pe blog in 2016:




Puteti citi articolele si de lista de mai jos:
Pagina dedicata papusilor amigurumi este: My Amigurumi Dolls
Puteti citi despre ele si pe pagina Handmade, la categoria Croseta - "Lumea Jucariilor"

0 comments :

Trimiteți un comentariu