duminică, 9 octombrie 2016

Iti doresti o papusa amigurumi?


Iata cum iti poti indeplini visul!

Am beneficiat un an intreg de serviciile Broscutei Inlinkz. Ne-a ajutat sa organizam Bucuriile de peste an si, mai important, sa organizam eficient articolele existente pe blog, in colectii cu imagine - ceea ce a facut navigarea pe blog mai usoara si placuta.

Dorinta noastra este sa continuam sa organizam categoriile principale ale blogului dupa acelasi principiu, sa gazduim concursuri ale caror premii sa fie oferite prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz.
Anul acesta a disparut posibilitatea de a prelungi abonamentul pe un an, existand doar varianta aceasta:



Totusi nadajduim ca si anul acesta sa exista Black Friday (in principiu are loc in luna noiembrie) si atunci sa existe posibilitatea de a prelugi abonamentul pe un an. Speram sa poata fi posibil. In acest caz un pret probabil ar fi in jurul sumei de 30$. Totusi, nu avem de unde stii exact. Suma pentru un an, calculand 2.99x12 ar fi = 35.88.
Noua abonamentul ne va expira pe data de 29 noiembrie:
De aceea vom realiza o papusa (sau doua - in functie de donatie) pentru cel/cei care va/vor dori sa ne sustina. Stabilim detaliile pe mail. Donatia va fi facuta prin paypal (pusculita Copilarim), urmand ca noi sa prezentam aici acest lucru (prin print screen) si ulterior dovada folosirii acesteia pentru prelungirea abonamentului.
Multumim mult pentru sustinere. Speram sa indeplinim impreuna visuri frumoase :) !!

0 comments :

Trimiteți un comentariu