luni, 10 octombrie 2016

02. " Singur Acasa !?! "


” Vin Sărbătorile! Vin Sărbătorile! ”
Parcă așa cântă apa caldă în drumul ei prin țevi, spre calorifere, anunțând apropierea iernii. Iar ploaia de afară se antrenează de zor pentru olimpiada zăpezii, care începe cât de curând - de fapt, la munte, deja s-au desfășurat primele probe la 15 - 20 cm!
Nu este deci de mirare că eu, cu o cană de ceai aburind în mână, fac planuri de vacanță! Și, amintindu-mi de aventurile din Singur acasa 1 si 2, m-am trezit căutând oferte de zboruri cu avionul..... în perioada sărbătorilor! Nu, nu intenționez să rămân nici singură acasă, nici să încurc zborul! Hehe, dacă nu știți la ce mă refer, atunci este cazul să vă programați să vizionați de Crăciun cele două filme! :) Mi se pare însă frumoasă ideea unei mici călătorii la mare altitudine (- rapid, confortabil, eficient -) încadrându-mă intr-un buget decent, în pragul sărbătorilor.





Ei bine... să zicem că aș pleca din București pe 17 decembrie - adică sâmbăta. Destinația aleasă este... tan-nam!!! Londra. Aș alege zborul de dimineață - pentru a mă bucura de cât mai mult timp petrecut în unul dintre orașele dragi mie. Check-in-ul cu mobilul este un mare avantaj - nu trebuie să îmi fac probleme în timpul vacanței, mai ales că, după mini vacanța petrecută în Londra, urmează un alt zbor, către Germania:


Așadar, după patru zile si o grăăăămadă de fotografii călătoresc alături de cele 2 bagaje de mână gratuite  care îmi țin companie către o nouă destinațieDortmund. Și, pentru că tot spuneam că nu vreau sa petrec sărbătorile singură acasă, mă voi îndrepta către următoarea destinație cu trenul. De acolo, voi profita din plin de facilitățile pentru călătoriile în familie  și voi pleca însoțită de cei dragi spre casă:


Cu mic, cu mare, vom ajunge la timp acasă, bucurându-ne împreună de un zbor plăcut. Ce nu știam eu când am făcut planurile de mai sus este că, dacă aș fi fost înscrisă deja în clubul myRyanair   când cautam ofertele de city break low cost operate de Ryanair mi-ar fi oferit și mai multe avantaje. 

Voi unde ați evada într-o mică vacanță înainte sau chiar de Sărbătorile de Iarnă? :)



http://super-blog.eu/2016/10/04/proba-2-ryanair-alegerea-perfecta-pentru-un-city-break-low-cost/

0 comments :

Trimiteți un comentariu