sâmbătă, 22 octombrie 2016

Yuki - making of -


Buna!!
Ce mai faceti? Eu... tocmai mi s-a terminat "vacanta", mi-a plecat "busola blonda cu ochi caprui-verzui" si incerc sa ma concentrez (din rasputeri) pe ceea ce am de facut :P. Data trecuta cand N a fost la noi, imediat dupa ce a plecat m-am tratat lucrand intr-un timp foarte scurt o minunatie. Adica eu asa am simtit-o si vazut-o. :)


A fost botezata abia cand a ajuns la destinatie cu un nume superb, care zic eu ca i se potriveste de minune: Yuki (- in traducere: Fericire). Iata cateva poze facute in timpul lucrului! Le-am gasit azi, cand incercam sa mai ordonez putin fisierele - sa fac cateva programari eventual (nu prea mi-a iesit, dar macar le-am gasit si pregatit pe acestea):



 Promit sa povestesc mai multe despre cum a aparut in curand. Acum va spun doar ca am lucrat doar cu bumbac - pentru ca, la spalare, se comporta cel mai bine (fata de acril care, la spalari repetate tinde sa se scamoseze). Ochii sunt cusuti din fetru (dar numai la ochi am petrecut aproape o zi, pentru ca sunt extrem de migalosi (i-am asigurat de ur imprejur ca nu cumva sa se destrame, sau sa poata fi rupte bucatele de pe margine. In poze erau inca in lucru - era cat pe ce sa o fac sasie... lol. Modelul de la care am pornit a fost al micii gheise - cu o gramada de modificari de rigoare, dar in principiu am incercat sa respect proportiile acelei papusele :D. Si cam atat deocamdata!

Cu aceasta ocazie, as vrea sa va reamintesc si faptul ca, daca va doriti o papusa amigurumi o puteti avea sustinand proiectul Copilarim si/sau Provocari Verzi. Detalii aici. :)

2 comments :

Maria ♡ spunea... [Raspunde]

Nu stiam că Yuki înseamnă fericire. Lucrezi foarte bine, chiar te pricepi. Îmi plac mult culorile alese :)
Pup :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Maria ♡ Nici eu nu stiam de Yuki. Doar de Shiawase :).
Iti multumesc mult - iubesc amigurumi :).
:*

Trimiteți un comentariu