joi, 17 martie 2016

Sakura


Buna!
Au trecut 1 an si 10 zile de cand sunt facute pozele acestea :). Ea este Sakura, alaturi de flori dragi din balcon, pozand intr-o zi insorita de martie, a anului trecut.
Imi este asa de dor sa lucrez papusele amigurumi.... 


Pe Sakura am lucrat-o pentru prietena mea draga. Mi-a ramas mie intiparit in minte ca ea adora mov-ul. Si, pentru ca si mie imi place tare mult, M-am gandit sa il combin cu roz. Si atunci mi-a venit in minte imaginea de vis a ciresilor japonezi in floare....


De fiecare data cand lucrez o papusica amigurumi, atunci cand ajung la final, raman oarecum muta de uimire. Este ca si cand eu doar as executa un plan maret.
Mami ma intreaba mereu daca nu e pentru ea - daca ar fi dupa Mami, cred ca toate papuselele le-ar opri :))). Ceea ce imi aminteste ca trebuie sa fac inca doua papusele... pentru ca i-am promis. Plus una pentru ea.


Am scris mai sus ca sa am un motiv in plus sa aman alte proiecte si sa ma apuc cat de curand de crosetat. Imi ia mai mult timp decat v-ati putea imagina si.. nu pentru ca as lucra incet. Nu stiu sa explic. E ceva dincolo de cuvinte... ca un fel de transa, de cautare, de ...evadare.


Si de fiecare data vine rapid momentul despartirii ... Stau si ma gandesc ca, totusi, daca nu s-ar intampla in acest fel, mi-ar veni foarte greu. Asa... nu am timp sa reactionez. Doar o coplesesc cu priviri pline de dragoste, o pregatesc de calatorie si ii fac cateva fotografii pe care sa le pastrez mereu, alaturi de imaginea care mi s-a intiparit in suflet :).



Si ma bucur ca va fi iubita, pretuita si va aduce un strop de bucurie. Ce as putea sa imi doresc mai mult? :) 

Cred ca timp liber ... si poate, daca nu e prea indraznet visul acesta, un mic boutique de vise devenite realitate. Candva...

Pe curand :)!!

4 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Inca o creatie by Rux SUPERBA!!!
Iti doresc din suflet sa ti se implineasca visul <3
Te pup :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh iti multumesc tare mult :*!!!!
<3

Jurnal cu flori spunea... [Raspunde]

superb!!! intr-o zi, visele o sa devina realitate!!!! cu drag, Ioana

copilarim spunea... [Raspunde]

@Jurnal cu flori multumesc mult :)!! Si eu sper la fel :D!!

Trimiteți un comentariu