sâmbătă, 5 martie 2016

#01 "Rohnson. AquaTech Rohnson. Agent R144"



Ieri am avut antrenament cu Sam. Nu v-am povestit despre ea? Este experta in dans, arte martiale si.... curatenie. Ne antrenam intens pentru curatenia generala de primavara - avem si de ce. De data aceasta ne asteapta o adevarata provocare, urmand "sa facem luna" intreaga casa, nu doar camera noastra. Singure. :(

De cand BlueBO, agentul special desemnat cu mentinerea curateniei in prametrii optimi, s-a retras brusc din activitate, fiind trimis [disciplinar intre noi fie vorba] la odihna, Sam incearca (si se descurca foarte bine pentru dotarile sale demne de Cenusareasa categoriei sale) sa ne ofere cele mai bune conditii de trai, in curatenie.

Nu ma pot plange de Sam. Dar stiu ca ii este foarte greu - o simt cam obosita in ultima perioada. Este micuta si ... in definitiv, activitatea ei ar trebui sa se rezume doar la camera mea [de fapt a noastra, suntem colege de camera ]. 

De aceea intamplarea de aseara mi se pare cat se poate de justificata. Sa vedeti!
In timpul noptii mi s-a parut ca aud zgomote si apoi am avut impresia ca s-a aprins o lumina. Fiind prea obosita, nu am dat prea mare importanta - m-am gandit ca probabil a fost o masina, afara. Lumina putea fi desigur, de la reclamele de peste drum. Dar, de dimineata, laptopul meu avea bateria  aproape descarcata.... iar in browser aveam deschisa pagina magazinului MarketOnline.ro.



Mi-am amintit atunci ca i-am povestit lui Sam, cu ocazia unui "antrenament", despre incercarea parintilor de a cumpara la un moment dat un aspirator care functiona cu apa... Cat de tristi am fost ca respectivul model (printre primele aparute) era mult prea mare pentru locuinta noastra si cat de entuziasmati am fost de performantele aceluia.
Stiti ce cautase? Aspiratoare profesionale ..... Da! Mai mult, il contactase chiar pe Agentul special - Rohnson Aquatech R144. Cum sa nu imi fie draga? 
Un astfel de aspirator, ma scuzati, agent special expert in curatenie, mi-ar fi de un real ajutor. In primul rand pentru ca este dotat cu o tehnologie speciala, care filtreza prin apa murdaria. Iar Sam stie foarte bine cat de importanta este sanatatea si cat de necesar este sa locuim intr-o casa cu aer curat. Si cine s-ar putea ingriji de acest aspect mai bine decat Rohnson? Puternic, dar econom, cu filtrul sau Hepa retine pana la 99,9% la suta din particulele de praf mai mari de 0.3 microni.

In plus este si tare... frumusel. Ar face o echipa minunata cu Sam!


A venit primavara! Mi-ar placea ca Sam si Rohnson sa se poata intalni! Eu as avea un ajutor nepretuit in casa - aer curat, covoare care miros a proaspat (mai ales ca nu putem iesi tot timpul sa spalam covoarele... iar de spalatorie chimica nu poate fi vorba) si Sam, companie.



Sunt sigura ca atunci cand ar intra in casa ne-ar saluta simplu: Rohnson. AquaTech Rohnson. Agent R144.



http://super-blog.eu/proba-1-primavara-incepe-cu-marketonline-si-rohnson/

0 comments :

Trimiteți un comentariu