marți, 8 martie 2016

"De ziua ta..." - calatorie in timp -


Buna!
La multi ani!!! Azi am pregatit ceva (spontan) pentru a le surprinde pe Buni si Mami. Nu am gatit... ci am "calatorit in timp".
Cand eram in clasele primare, am avut si eu doua poze pentru Ziua Mamei. Dar de cand ne-am mutat ... nu le gasesc. Nu stiu unde s-au ratacit (dar cum miracole s-au tot intamplat in ultima perioada si m-au surprins cand ma asteptam mai putin, sper sa le regasesc candva) si de multe ori o "necajesc" pe Mami, amintindu-i ca nu a avut grija de pozele de 8 martie. 

Amintindu-mi -ca in fiecare an- de pozele respective, am zis ca ar fi interesant (si dragut) sa fac o calatorie in timp si sa le ofer in dar cate o poza. Apoi m-am razgandit (pentru ca nu stiam exact cum se incadreaza poza in hartia pentru 10x15 si aveam la indemana o coala photo A4) si am facut cate doua poze pentru fiecare.

Pentru Buni am imprimat o fotografie color, fara scris pe ea. I-am facut o rama foto origami, pe care am decorat-o foarte putin cu doua triunghiuri de hartie imprimata si o floricica crosetata de mine.
Cea de-a doua fotografie este varianta sepia-greyscale (adica e o combinatie intre cele doua) a pozei originale si are pe ea urarea de la multi ani. Deasemenea are un fel de rama (care nu se observa foarte bine in imaginea de mai sus) care seamana cu cele de la fotografiile din copilarie.

Mi-a placut tare mult ideea ramei origami. gasisem si un alt model, dar explictiile erau in japoneza si nu aveam timp sa incerc sa deduc din diagrame. Poate o voi incerca alta data...
Asa arata rama pe spate!

In cele din urma - pozele pentru Mami (evident - o mica "aluzie" la cele doua din clasele primare; eh stie Mmi ca eu glumesc si ma amuz - desi chiar abia astept sa gasim pozele... Doamne ce ciufulita eram intr-una!! Hahaha)
Lui Mami nu i-am facut rama, asa ca i-am scris mesaj si pe fotografia color. Cealalta fotografie are un filtru vintage (nu este nici sepia, nici greyscale... Alb-negru cu efect vintage :D).

La multi ani!!!! :*

0 comments :

Trimiteți un comentariu