joi, 3 martie 2016

#29 - "Primavara in pasi de dans "



Buna!!
Primavara isi intra incet dar sigur in drepturi. De fapt nu chiar incet... Astazi am zarit pomisori infloriti. Ieri aproape nici ca se vedeau mugurii.. si azi, minune! Cred ca sunt ceva pruni japonezi (cu rol decorativ). Mi-am amintit de micul meu tablou mixed-media de primara, realizat pentru tema #29 de pe Provocari Verzi, anul trecut. 


Anul trecut am stricat cele doua tablouri fara sa vreau inainte sa le fotografiez. Am pus deoparte "dezastrul" si cand m-am simtit eu suficient de in forma sa reiau proiectele am realizat alte doua tablouri pornind de la primele si utilzand din materialele ce puteau fi, desigur, refolosite.

Am realizat acest tablou pe coperta interioara a unei agende. Tot in aceasta se afla si toamna si ulterior am adaugat si iarna. Mai lipseste vara :D. 

Mi s-a parut ca ideea baletului prin anotimpuri se potriveste de minune si am pastrat aceasta tema centrala. Silueta este realizata pe o hartie imprimata (ramasa de la alt proiect).
Baza tabloului este un carton imprmat de la un set de stickere din fetru - floricelele pe care le-am lipit din loc in loc.

Strasurile sunt primite de la Rha si ramase de la alte proiecte creative :). Le-am lipit cu banda dublu-adeziva. :D.
Am folosit si pixuri cu gel (cu sau fara sclipici).

Rama este realizata din bucati de fetru, si ele ramase de la alte proiecte creative :D. Am lipit intre pagina de pe coperta si urmatoare o coala mica din hartie de impachetata foarte subtire. Pe pagina urmatoare va veni candva si vara. :D


Cam asa stralucesc strasurile (am folosit in poza de mai sus blitz-ul tocmai pentru a surprinde pe cat posibil efectul).

Si asa arata in lumina naturala, cand lumin se reflecta in strasuri. Imi place tare mult aceasta agenda micuta :D. Decorand-o mi-am amintit de caietele de amintiri si jurnalele de pe vremuri. ;)



Am asternut cateva idei in legatura cu aceste amintiri. Poate voi reusi sa pun in practica o parte din ele chiar anul acesta... Dar sunt atatea proiecte incat nu pot stii cu siguranta.


Ei bine, cam asta ar fi.... Sper sa va placa si voua tabloul.
Si luna aceasta avem o tema foarte interesanta pe Provocari Verzi, dar daca vreti sa participati pe aceasta tema, o mai puteti face in rubrica Ati pierdut o provocare? [link pe imaginea de mai jos ].
Pe curand :D!!


0 comments :

Trimiteți un comentariu