luni, 18 ianuarie 2016

Bradul Verde - Mixed Media


Buna!!
In decembrie am avut o tema foarte frumoasa pe provocari verzi. Ideea era sa realizam un bradut verde - in diferite tehnici, cu diferite materiale, respectand principiul 3r - redu, refoloseste, recicleaz.
Despre prima idee materializata o puteti citi aici: Decoratiune "Bradul Verde"

Astazi va voi arata imagini cu cea de-a doua idee de "brad verde". Ideea mi-a venit la scurt timp dupa ce am realizat o pagina art jurnal pentru tema din luna noiembrie.[ "Valsul Toamnei" ]. M-am gandit ca ar fi dragut sa am toate lunile anului prezente in respectivul carnetel si asa a aparut decoratiunea-tablou mixed media cu brad verde.


Absolut toate lunile vor avea ca punct central [comun ] silueta unei balerine. Am ales siluetele in functie de ce imi sugereaza fiecare luna in parte. 
Dar sa revin la iarna - si bradut. Nu stiu de ce dar, anul acesta, m-a atras ideea aceasta de bradut aplecat intr-o parte, jucaus.


Am folosit hartie imprimata ramasa de la diferite proiecte. Inclusiv hartia folosita pentru silueta brad-balerina este un "rest" de hartie colorata verde, ramas de la alt proiect.
Rama este realizata dintr-un fel de dantela. Am primit in dar mai multe panglici care au ramas de la diferite proiecte (imbracaminte) si tare ma bucur cand le "gasesc locul".


Atrasurile le-am primit de la Rha - cumparase pentru a decora un borcan (l-a transformat in anii trecuti in vaza - tot un proiect pentru provocari verzi). Pana si lipiciul cu sclipici il am tot de la ea.


"Bradutul" este impodobit cu alb-rosu-verde (exact culorile setului meu handmade de decoratiuni de pom). Blue -albastru inchis si glitter argintiu si bleumarin pentru fulgi. Un strop de culoare galbenul de pe fulg si dintre fulgi :).
Mi-e foarte drag!
Va doresc o saptamana minunata! :)

*
Reminder - Concursurile in desfasurare - Te asteptam cu drag :D !!!

Bucurii de ianuarie
-11-30 ianuarie (23:55)-

http://www.provocariverzi.ro/2016/01/tema-39-capace-de-pet.html
Tema #39 "Capace de PET"
(1-25 ianuarie 23:55)

0 comments :

Trimiteți un comentariu