joi, 14 ianuarie 2016

Decoratiune "Bradul Verde"


Buna!!!
Ce zi frumoasa este afara!! Soarele straluceste, pomii inmuguresc, primavara e in toi si vara se pregateste... Ahhh.... numai putin, nu suntem in ianuarie???
Glumesc. Au mai fost si pe vremea cand iarna insemna zapada din belsug si astfel de scurte perioade. Dar scurte. Practic era invers proportional fata de cum se intampla acum. La numarul de zile insorite si fara pic de zapada ma refer, desigur.
M-am gandit sa va povestesc (in sfarsiiiiit, ca.. de cand tot asteptam) astazi despre unul dintre proiectele realizate pentru Tema #38 "Bradul Verde" de pe Provocari Verzi.


Acesta este mini bradutul meu verde!! Este realizat din carton, plasa de la un buchetel cu flori, materil gen fetru, snur .. si impodobit cu decoratiuni si margele.


Forma este usor unduita - mi se pare ca i se potriveste de minune. Hehehe. Nu m-am mai saturat fotografiindu-l (de drag ce-mi este). Mai sus este pe cadrul de lemn al usii dinspre balcon :).


Si iata-l si la locul lui. Initial trebuia sa fie cam de zece ori mai mare, format din doua parti, demontabil si in stare sa poarte cele 44 decoratiuni din setul meu de Advent (de aici: "Craciunul de Basm - Calendar Advent" ). Poate anul acesta o sa ii fac un fratior respectand planul initial ;).


Decoratiuniunea fulg din varful bradului este parte din premiul castigat la Cizmulita Mosului acum cativa ani (am participat cu O stea in Cizmulita!). Margelutele tubulare de pe margine sunt printre primele margelute pe care le-am cumparat cand am inceput sa "margelesc". Decoratiunile de pe plasa fac parte dintr-un set creativ cumparat de pe CreaHobby (care din pacate s-a desfiintat intre timp :(). 
Toate celelalte elemente sunt pe principiul 3R (redu-refoloseste-recicleaza).

Cred ca v-ati dat seama ca imi este foarte drag. :))) Nu ma mai saturam fotografiindu-l (da, mai sunt cateva poze, dar spre norocul vostru, erau neclare... foarte neclare). 
Ma trezesc in fiecare dimineata privindu-l si imi va tine companie pana la primavara!! Apoi in decembrie ne vom intalni din nou :D.

Sper ca v-a placut bradultul meu verde. Daca sunteti curiosi sa vedeti ce braduti au creat prietenii nostri pe aceasta tema, ii gasiti aici Galeria de creatii "Bradul Verde".
Pe curand!!!

*
Reminder - Concursurile in desfasurare - Te asteptam cu drag :D !!!
Bucurii de ianuarie
-11-30 ianuarie (23:55)-
http://www.provocariverzi.ro/2016/01/tema-39-capace-de-pet.html
Tema #39 "Capace de PET"
(1-25 ianuarie 23:55)


2 comments :

Trimiteți un comentariu