sâmbătă, 9 ianuarie 2016

"True Blue" Dog Belly Band de la Glenndarcy


Buna :)
Dodo aici - ce mai faceti? Astazi vreau sa va povestesc despre cadoul pe care l-am primit anul trecut de Mos Nicolae. Mi-a luat Rux un Belly Band de la Glenndarcy. 
Inainte sa ridicati din sprancene, sa stiti ca imi place extraordinar de mult si imi este de un real folos. Dar sa va povestesc!! Anul trecut am patit ceva mai rusinos asa... Mi se intampla sa "marchez teritoriul" - pesemne din cauza unei vecine (o catelusa care de cate ori ma vedea se punea cu spatele la mine si flutura triumfator codita - ce nesuferita). Cum iarna nu e ca vara si daca mai sunt accidente le reparam mai greu, Rux  s-a gandit sa cautam o solutie. Si asa a aflat ea de Belly Bands - un fel de sorturi... sau curele mai late, nu stiu cum sa le zic. Era practic solutia salvatoare (caci de pampersi nu voiam sa auzim nici eu, nici ea). Mi-a gasit de Black Friday un astfel de belly band la reducere - absolut superb: bleumarin, din material rezistent la apa (waterproof), la interior molicel, seamana cu fleece. M-a masurat - pentru ca pe site-ul celor care le produc gasiti marimile si cum puteti stabili ce masura vi se potriveste - si mi i-a comandat.
Am avut ceva emotii cu posta, dar pachetelul a ajuns extrem de repede - chiar inainte de Mos Nicolae. Am primit cadou si un scutecel absorbant (generos) pentru belly band - dar stiti ceva? Nu a fost nevoie sa il folosim. Si stiti de ce? Pentru ca, de cand il port, seara, nu numai ca nu au mai fost accidente, dar dorm si mai bine!! Nu ma mai trezesc noaptea sa "ma spal" ... :D.

Asa-i ca sunt dragut? Nu ma incomodeaza, chiar sunt entuziasmat si astept seara sa mi-l potriveasca Rux. Folosim niste absorbante din bumbac natural subtirele, doar atat cat sa nu murdaresc interiorul - deobicei le schimbam dupa trei nopti, dar Rux vrea sa imi ia din acelea speciale din bambus, care pot fi spalate :D.

Sistemul de prindere ii permite sa fie reglat in functie de cat am mancat eu de mult seara :D. De aceea in poza de mai sus nu este pana la capat inchis (adica sa stiti ca deobicei sunt mai suplu... heheh). 
Rux a zis cam daca sunt cuminte, imi mai ia unul - sa am de schimb. ;)) Imi place sa primesc cadouri - asa ca sunt foarte cuminte.

Asadar - daca sunteti catelusi mai mici, sau mai mari, ca varsta si dimensiuni si.. nu stiti inca cum sta treaba cu "iesitul la plimbare", sau vi se intampla sa simtiti nevoia sa marcati teritoriul (fie din cauza unei cateluse, sau a cuiva care a venit in casa), sau plecati in calatorie si nu vreti sa aveti surprize (casa noua, sau perioade mai lungi de drum.. etc), sau aveti o afectiune etc. sa stiti ca aceste benzi sunt o solutie extrem de buna. Cea waterproof pe care o am eu se spala foarte bine si se usuca extrem de usor. Aceasta este: Waterproof - 'True Blue' P.U.L Fabric - Dog Belly Band - XS - XXL

image via Glenndarcy
Cu drag,
Dodo
*
Dodo wants to say a big thank you to Glenndarcy team for making such a great and useful belly band :). He totally loves it!! He even asked me to help him write a short review, since he hopes other dogs might need it and find his experience useful. :)

3 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Super faina solutia aleasa! Ma gandesc la Miki, cand trebuie sa ramana mai mult singura, uneori... Insa nu stiu daca ar face in "scutece" - e in stare sa topaie pe loc, sa tremure, dar nu da drumul in casa! Pe Bony si Boby i-am invatat relativ repede sa mearga in balcon (pt Boby asezasem scutece absorbante - cand o aveam pe Bony nu se gaseau, in Ro cel putin). Bony isi deschidea si singura usa cand avea nevoie. Miki se incapataneaza sa nu inteleaga ca vrem sa faca in balcon cand are urgenta si nu e cineva acasa (e goala partea aceea de balcon si se spala repede) Asa ca ma gandesc la un astfel de "scutec"... care ii este bun si in perioada "pre-calduri" :)
Pa-pa! <3

Diana spunea... [Raspunde]

Asa... Acum, ca am scris ce-am avut de scris despre cateii nostri, revin la Dodolici.
Tare ascultator e! A! iar incep! :) Cand Bony a avut prima data "ciclu" i-a pus sora mea niste chilotei! Ti-ai gasit sa-i tina! A tras de ei pana i-a facut zdrente! A doua pereche a reusit sa o scoata frumos! Dodo, in schimb, era tare-tare cumintel!
Hm! Abia acum ma gandesc: pentru "fetite" nu se potriveste?! Adevarul e ca nu prea imi dau seama cum se prinde...

Pupici cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Nu vrei sa stii cat m-am chinuit sa il fac sa inteleaga ca uneori nu putem iesi afara si sa faca in cadita de serviciu si sa spal apoi. Nu si nu si nu... s-a caposit odata sa stea pana la 3 dupa amiaza (nu am putut iesi ca s-a vopsit in bloc cu ceva oribil... nu se putea respira pur si simplu. am aflat apoi ca era vopsea de "fabrica" de pe vremuri. ce inconstienta.)
Cand era bolnav si nu mai putea iesi abia l-am convins sa faca intai intr-o galetusa si apoi in pampersi. Un catelus mai curat si bun ca el, rar. Si sa vezi ca spasit era la "accidente"!

Ca idee - ei au chilotei speciali pentru cateluse! Pe talii cu tot dichisul. Neaparat sa te uiti pe site la Glendarcy - mai ales acum ca trebuie sa vina reduceri ;).
Fara nicio chestie, merita banii sunt geniale. Si iti trimit ei si un absorbant - apoi poti folosi ce vrei. eu am cumparat din bambus si din microfobra pentru bebelusi. si se spala foarte usor. La Dodo am folosit din microfobra pentru ca se uscau mai usor si repede si au mers de minune. Nu il deranjau, sigur se va obisnui (toti cei careau incercat au avut rezultate foarte bune pentru ca sunt facute bine :D)

Al lui se prinde ca o banda pe burtica Ca e baetel. Pentru fetite sunt ca niste chilotei.. super dragute. Si au si pentru catelusele cu codita si pentru cele fara codita. :P
UIte aici.

Trimiteți un comentariu