duminică, 31 ianuarie 2016

Cei trei fulgi de bucurie


Buna :)!!
Ultima zi a lui ianuarie! Ceata, nori si....am inteles ca si ceva fulgi de zapada pe la munte! Inseamna ca suntem in ton cu vremea.


Imi place mult sa aduc bucurii cat de mici. Azi am primit "bucurie" de la o doamna care ne-a felicitat pe mine si Dodo pentru ca pastram curatenia afara. Am zambit, a zambit, dodo a dat din codita si brusc parca lumea era si mai frumoasa.

Despre asta este vorba. :) Asta imi doresc sa facem in fiecare luna. Sa adunam mici bucurii in aceste colectii - ca un fel de "caiet de amintiri" peste timp. 
Fie ca este vorba despre intamplari [ pentru unii absolut banale, ce e drept, dar atat de importante ] ca cea despre care va spuneam, fie ca este vorba de un dar pregatit pentru cineva [ sau chiar pentru voi ] - ma gandesc ca adunam bucuriile la un loc vor aduce si mai multa bucurie - cel putin eu asa simt. 

Una dintre bucuriile pe care le pregatesc in fiecare luna va porni catre unul dintre voi - cei care la randul vostru aduceti.. desigur, bucurii. 
Luna aceasta au fost fulgi. Initial ma gandeam sa fac modelul pe care l-am gasit anul trecut si care aparea in poza aici:

Apoi m-am razgandit. Am zis... poate-i si mai mare bucurie dac ii creez de la zero. :D Si asa au aparut cei trei fulgi de bucurie. Fiecare cu povestea lui.

Primul este cel mai mic. Mic, mic - dar va vine sa credeti ca la el am lucrat cu cea mai mare croseta? Numarul 3, mai precis. A urmat mijlociul - cu croseta de 2.5mm si cel mai mare - cu 1.5mm [ o achizitie nou nouta aceasa croseta :D].

Sunt tare curioasa sa vad unde si cum isi vor gasi locul :). Dar nu va mai tin in suspans! Fulgii vor calatori catre:

Ne vedem luna viitoare, pe 11, pentru o noua colectie de bucurii - de data aceasta, bucurii de februarie. :)

7 comments :

Lavinia Dance spunea... [Raspunde]

Frumoși fulgi :)

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

<3 sa fie bucurie!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Lavinia Humeniuc D. iti multumesc mult! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Dulcea Mea Casa sa fie zana :*!!!

Simona spunea... [Raspunde]

Ce fulgi gingași!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Luiza ma bucur tare ca iti plac!! multumesc :).

copilarim spunea... [Raspunde]

@Simona ma bucur ca iti plac! Multumesc :)
Mi-am notat modelele si mi-m propus sa mai fac cand voi avea timp :D

Trimiteți un comentariu