luni, 11 ianuarie 2016

Bucurii de ianuarie

Buna!!
Pentru ca imi place sa impart bucurie (atat cat pot, dar din toata inima) vreu sa va lansez o noua provocare - lunara: Bucurii de peste an.
Iata ce aveti de facut! Scrieti despre bucuriile pe care le faceti cuiva drag, sau chiar voua, in luna ianuarie (puteti alege daca vreti sa realizati un singur articol pentru toate bucuriile, sau mai multe articole - pentru fiecare bucurie cate unul). Le inscrieti in colectia de mai jos, iar la finalul lunii broscuta  va alege un castigator care va primi in dar o bucurie preagatita cu drag de mine. Pentru ianuarie  - un set format din 3 fulgi crosetati (ii veti putea vedea in ultima zi a lunii cand voi anunta castigatorul - abia astept sa creez trei modele dantelate :P)!

Ce fel de bucurii, va intrebati poate? Hmm de la un zambet oferit cuiva drag intr-o poza, la bunatati pregatite cu multa iubire, la mici lucrusoare facute de mana, la desene etc.
Va puteti inscrie in perioada:11 - 30 ianuarie 2016 (23:55) 





Asteptam cu entuziasm sa vedem cum arata bucuriile lunii ianuarie!!

4 comments :

Simona spunea... [Raspunde]

Interesantă provocare...Acum am văzut articolul :) Sper să-mi fac timp să public și eu câteva bunătăți cu care să particip !

copilarim spunea... [Raspunde]

@Simona ohhh abia asteptam!! bucuriile sunt o sursa inepuizabila de... bucurie :D.

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

Venit, vazut, placut, bucurat ...copilarim iar <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Dulcea Mea Casa weee ce ma bucur de bucuriile tale :D. :*

Trimiteți un comentariu