duminică, 17 ianuarie 2016

A patra paturica magica a lui Buni -01- (XXVIII)

Buna!
Ningeee... acum nu am sa caut "calul de dar la dinti"! Da, e zapada afanata... destul de grea (motiv de distrugere de arbori... ) dar e frumos :). 
Si... m-am gandit sa va arat un proiect inceput anul trecut alaturi de Buni - a patra paturica. Este inca in lucru - nici nu mai stiu exact cand am inceput ... pozele sunt facute in 11 noiembrie. A mers mai incet din mai multe motive - unul il veti afla duminica viitoare! :P

Cromatica: crem cu maro, maro, visiniu si un rosu inchis. Proiectul initial avea 13 randuri formate din cate 9 patratele. Reusisem sa prind la un loc totul, dar am renuntat sa fac marginea pentru ca mi s-a parut prea scurta, comparativ cu cat e de lata. Asadar am hotarat sa mai facem inca 2 randuri.

Chiar ieri a terminat Buni lucrul la cele 18 patratele, asa ca nu va mai dura mult pana o vom termina. Totusi nu stiu daca eu voi vea timp saptamana viitoare, pentru ca am de facut alte mici proiecte urgente :D.
Paturica aceasta o va primi in dar Mami :P.

Mai jos va puteti inscrie si voi paturicile (fie in lucru sau gata terminate) pentru a ne bucura impreuna de ele. Colectia se va incheia sambta viitoare la 23:55 !






*
Reminder - Concursurile in desfasurare - Te asteptam cu drag :D !!!

Bucurii de ianuarie
-11-30 ianuarie (23:55)-
http://www.provocariverzi.ro/2016/01/tema-39-capace-de-pet.html
Tema #39 "Capace de PET"
(1-25 ianuarie 23:55)

6 comments :

Simona spunea... [Raspunde]

Tu mă faci să mă apuc de croșetat!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Simona sau tricotat, sau amandoua :D!!

Simona spunea... [Raspunde]

Mi se pare mai ușor să croșetez. Ieri am căutat un model simplu de păturică și azi plec după materiale. Parcă văd că nu găsesc nimic. Anul trecut, m-am apucat de croșetat tot prin ianuarie-februarie și am renunțat după o săptămână!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Simona :D don't give up!!!!! fac galerie ;)
daca nu gasesti materiale sa imi spui:P. stiam vreo doua magazine online unde aveau red heart detroit. iti recomand firul acesta, este foarte placut!
:*

ps: abia astept sa vad ce model ai ales. si da, crosetatul are multe avantaje .. hihih.

Simona spunea... [Raspunde]

Am găsit câteva fire..E suficient pentru început! E mult mai complicat modelul decât decât credeam eu :( Sper să reușesc să-l înțeleg!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Simona Daca vrei imi poti arata si mie modelul - poate te pot ajuta, macar cu o parere. Hihi :*

Trimiteți un comentariu