duminică, 29 ianuarie 2017

Provocari Verzi -2014-


Cel de-al treilea an din cei cinci ani de Provocari Verzi [da stiu, nici mie nu imi vine sa cred cum a trecut timpul si, de fiecare data cand rostesc 💚💚💚💚💚 cinci, un zambet mi se asterne pe fata, fara sa vreau] a stat sub semnul schimbarilor. Prietena noastra Ramo a decis sa se retraga din activitate, urmand sa ne sustina insa in continuare, de pe margini 🙋.
Am schimbat si formatul - in ideea de a oferi mai mult timp pentru creatie - asta ca urmare a feedbackului primit💚. Tragand linie la final de an insa, am hotarat sa revenim la formatul consacrat, care ne mentine in "priza" creativa. Nu am reusit sa scriu chiar despre toate activitatile pe parcursul anului (multe intampandu-se si in viata nooastra...), asa ca, fata de anii precedenti, de data aceasta numarul articolelor este mai micut.
Iata mai jos cum s-a conturat 2014:




Descopera calatoria noastra creativa din ceilalti ani aici: Provocari Verzi - articole
Alatura-te si tu comunitatii verzi pe pagina de  facebook: Provocari Verzi , urmareste-ne activitatea si participa la provocari pe site-ul proiectului: www.provocariverzi.ro .

💚
Serviciul Inlinkz platit ne ajuta sa organizam colectiile noastre, pentru a va putea ajuta sa navigati mai usor, sa aveti si o imagine reper pentru articol. Pentru a putea continua sa il folosim ne puteti ajuta cu o mica donatie. In schimb, pe langa recunostinta noastra, va vom oferi o mica amintire creata cu drag, special pentru voi. Pentru mai multe informatii ne puteti scrie pe adresa de mail, pe care o gasiti pe blog, sau direct din casuta de contact. Multumim!!!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu