marți, 3 ianuarie 2017

P.V. #51 Semn de Carte - Origami

Buna :)!
In februarie proiectul Provocari Verzi implineste cinci ani. Am organizat nu mai putin de 50 de teme pana acum in caiet, misiuni, am trimis felicitari calatoare cu ganduri bune, am scris editoriale, am stat de vorba cu  participani, sponsori, artisti invitati, am oferit diplome Fiti diferenta! si am cunoscut astfel oameni frumosi care iubesc natura si se straduiesc sa traiasca in armonie cu ea, respectandu-se pe ei si pe cei din jurul lor, am realizat o multime de tutoriale in rubrica cum facem si, nu in ultimul rand, am legat prietenii, formand o comunitate micuta, verde, cu vise frumoase.
De trei ani am inceput lucrul la o altfel de poveste. Primul capitol a fost scris in 2015 - un fel de pregatire, de organizare a atelierului / spatiului de creatie. Cel de-al doilea a urmat in 2016, cand am pornit pe urmele Zanei Verde Fluturas. Anul acesta urmam firul povestii si, alaturi de Zana Verde Fluturas pornim intr-o calatorie "initiatica". Zana descopera lumea noastra si, impreuna, (re)descoperim diferite tehnici pe care sa le integram pe o tema data, in creatiile noastre.
Pentru inceput, pentru ca zana studiaza de zor, ne-am gandit ca primul lucru pe care il vom crea in acest an va fi un semn de carte. Vom descoperi astfel origami - integrand in lucrarea noastra un element realizat prin aceasta tehnica.
Va asteptam cu drag:

http://www.provocariverzi.ro/2017/01/tema-51-origami-semn-de-carte.html
Tema #51
(1-25 ianuarie 23:55)



2 comments :

Simona spunea... [Raspunde]

La mulți ani! Eu am în plan luna aceasta un semn de carte crosetat :) Să ai un an plin de realizari!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Simona La multi ani draga mea :D.
Iti multumesc si iti doresc si tie un an minunat!!
Daca ii atasezi si un origami de coada (noi vom folosi stelute) poate ni te alaturi la provocare :D. Hihi :)

Trimiteți un comentariu