luni, 23 ianuarie 2017

Mica (S.P.V)

Buna :)
Astazi va povestesc despre Mica - o papusica mititica amigurumi, inspirata de acest avatar: - Zana Mica -. Mica face parte din familia recunoscatoare a lucrusoarelor create cu drag, drept multumire pentru sprijinul acordat proiectelor noastre. Sunt fericita ca a ajuns intr-o casuta unde este iubita si s-a reunit cu Chibi Rux . Ii multumesc Micaelei pentru sustinerea proiectului Provocari Verzi 😍 si pentru ca mi-a dat asa o tema frumoasa pe care sa o transform in zanuca.

De fiecare data cand incep o papusica am impresia ca .. "ah, gata in 3 ore e gata". Dupa cateva zile si multe intrebari fara raspuns ma intreb cand a trecut timpul :)). Si unde e papusa. Apoi dintr-o data se produce un click si apare papusa. Nu am descoperit inca formula magica pentru ca, serios, uneori este de-a dreptul chinuitor :))). Ma blochez in cate o mana sau un picior... sau mai stiu eu in ce detaliu (aparent nesemnificativ) si efectiv nu mai pot continua.


Dar la final, tot acel freamat dispare, se asterne linistea si sunt atat de fericita!!!! Apoi am emotii - emotii pentru papusica. Sper sa placa si destinatarului, sa o iubeasca, sa aiba grija de ea... tot tacamul. Ce mai :)).
Mica mititica cu parul balai mi-a parut ca vine din lumina pur si simplu. Nu degeaba am ales eu pentru ea o mica libelula pentru a-i completa tinuta. Libelula este un simbol al luminii.


Si fundita din par are povestea ei - ca si cand o raza de soare s-ar fi jucat prin pletele blonde si s-ar fi gandit sa se prinda de ele. 
Rochita are doua nuante: roz si un visiniu. Partea de sus (gulerasul) si cea de jos - care ofera lungime rochitei sunt roz, in timp ce volanasul si body-ul sunt visinii. Are balerini roz.

Si pentru ca este o zanica, are un par lunnnnng, lung de tot si blond, de poveste. Rosie in obrajori si zambitoare :).


😊 Si la final, inca doua poze cu fundal dulce, asortat cu papusica mititica si starea mea de spirit din acel moment!




Daca vreti sa sustineti si voi proiectele Copilarim si Provocari Verzi si va doriti sa adoptati o papusica mititica, in curand acest lucru va fi posibil! Vi le voi prezenta pe cele trei Zane Verde Fluturas  (mini, midi si maxi amigurumi - lol) cat de curand!

2 comments :

Alex spunea... [Raspunde]

Cât de frumoasă este! O adevărată bijuterie! A avut și Sara mea o asemenea păpușică croșetată, cu care a dormit multă vreme.
Numai bine și o seară frumoasă! :-)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alex :D multumesc mult!!
Aceasta e micuta-micuta :D. Sunt sigura ca si a voastra era adorabila :P.

Trimiteți un comentariu