luni, 28 noiembrie 2016

Papusica Chibi Rux Amigurumi (S.P.V.)

Buna :)
Ieri am povestit despre ciupercute si astazi (in sfarsit) voi scrie cateva cuvinte despre Mica Rux. Povestea ei incepe anul trecut, cam pe vremea aceasta. Prietena noastra draga Micaela ne-a facut o mare surpriza, ajutandu-ne sa prelungim abonamentul Inlinkz la Provocari Verzi. Si zanuca aceasta mica a plecat cu mari emotii si bucurie sa ii multumeasca si sa ii fie alaturi :P. 



Am avut (iar) mari emotii cand am lucrat-o. Evident (cum altfel) ca am facut modificari la patternul initial si, desi are ca punct de plecare tot avatarul meu de Zana a Provocarilor Verzi, este diferita de celelalte doua zanute facute pana acum. Adica aceasta si aceasta (cea in mov din setul de patru zane).




Si cam atat este de micuta! :) Am avut timp si de cateva poze - mai mult, sau mai putin artistice, pentru ca se grabea sa plece :D.



Aproape ca voia sa se teleporteze. Glumesc - nu stiu ce a avut camera mea foto atunci dar mi-a facut o gramada de fotografii care pareau voalate. Dupa aceea i-a trecut l-a fel cum a apucat-o, dar eu am avut ceva emotii.





Sunt foarte fericita cand lucrusoarele pe care creez ajung undeva unde sunt iubite. :) Si ca aduc bucurie. Si... acum va las pentru ca ma asteapta alta domnisoara sa o pregatesc de drum :D. De data aceasta ma voi stradui sa va povestesc mai repede despre ea. Cel tarziu la anul... hehe - in ianuarie, ce credeati. Nu mai e mult!!

Pe curand!

0 comments :

Trimiteți un comentariu