vineri, 25 noiembrie 2016

24. " Rapid, cu Creditul Rapid!"


”- Rapid, rapid, am nevoie de un credit rapid!
- Ce-i? Ce ai pățit? Ce e cu gălăgia asta?
- Îmi trebuie un credit! Unul mic, micro... microcredit ar fi perfect! Fă o magie, scoate un As din mânecă - dar vezi să fie de inimă roșie neapărat... transfomă-l în credit rapid. Grăbește-te!
- Poftim? Ce magie? De ce de inimă roșie? Pentru ce îți trebuie ție credit
- Vaaaai, câtă vorbărie, până acum, în lumea reală, aveam credit cât spui AVBS, în câteva minute era totul gata - credit gratuit, problema rezolvată urgent, fără bătăi de cap și atâtea explicații de dat!!! Cine spune că în vis totul e posibil se înșeală. Sau poate ăsta-i un coșmar!
- Pe cuvânt dacă te înțeleg! Zău, liniștește-te!
- Ca și când aș putea! Normal că nu mă înțelegi. Am rămas fără ”mugur de inspirație”! Cum termin eu competiția SuperBlog din acestă toamnă? 
- Bine, dar ce legătură are lipsa ta de inspirație cu microcreditul?
- Cum ce legătură? Au băgat acum la magazin ”superidei” la preț promoțional. Uite - pachetul bio, de la Daniel Botea. Îți dai seama - ies muguri de inspirație de calitate că doar nu e degeaba Craiova pe blog. Natural.
- Îmi pare  - nu am decât un as de treflă, să mai încerc? 
- Neapărat!! Hai mai repede. Uite și pachetul handmade de la Nimicuri fantezii ! Împreună am face o echipă imbatabilă - termin cu brio ultima probă. Fi-na-list scrie pe mine!
- As de Romb! Îmi pare rău, chiar nu am cum să te ajut ! Mai bine te trezești din vis și cauți un credit doar cu buletinul si fără dobândă, că e primul, în viața reală! Deși acolo ai avea mai degrabă nevoie de O pisică neagră!
Desigur! Cum de nu m-am gândit la soluția acesta de la bun început? Vorba proverbului (adaptat): Unde-i un berbec, poate nu-i așa multă putere. Dar, unde-s doi, cu siguranță puterea crește și campania de promovare negreșit sporește. În plus n-am mai lucrat de mult în echipă pe segmentul publicitar :D. Și chiar îmi este dor.

Poate ar trebui să facem un credit până la salariu - pentru mici cheltuieli de deplasare și alte diverse neprevăzute. Am avea de alergat, dar cu folos. De ce? Simplu - pentru a crea un clip publicitar de tip testimonial. Este soluția ideală (pentru toate părțile implicate) de promovare a serviciilor oferite de AVBS Credit. Din experiență, informațiile scrise, oricât de bine ar fi structurate, sunt cernute mai greu decât cele însoțite de un mesaj vizual cu impact - exemplele concrete și reale fiind cea mai bună alegere, mai ales în cazul nostru.
Avem deci nevoie de:

  1. Cinci beneficiari ai microcreditului obținut prin AVBS, din diferite categorii de vârstă (de la 18 ani în sus), care să fie de acord să își împărtășească experiența în legătură cu împrumutul obținut și motivul pentru care au apelat la acesta, aducând astfel mai aproape de cei interesați informațiile necesare. 
  2. De un slogan:

    MicroCreditul nu este chiar atât de mic pe cât credeai. Îl obții rapid și sigur cu AVBS!
  3. Și de infomațiile cheie de care au nevoie cei care au nevoie de un asemenea împrumut:
  • ce este un credit rapid ?
  • cui se adresează și care sunt criteriile de eligibiltate (vârsta, buletin, sursă de venit)
  • care este suma maximă pe care o poți împrumuta
  • care este perioada de rambursare (subliniat faptul că nu se percep comisioane de plată anticipată)
  • la ce îți folosește - exemplele reale conturează clar și la obiect necesitatea acestui serviciu și te ajută să iei decizii informate, făcând viața mai ușoară.

Și, pentru că berbecii sunt foarte serioși în tot ceea ce își propun, cu siguranță am reuși să implementăm o campanie frumoasă, inedită, bazată pe realitate, dar prezentată relaxat, natural, nicidecum teatral. O campanie demnă, corectă, reală, potrivită pentru a fi promovată de un canal serios de televiziune, precum TVR2.

 
- Hei...Pssst ! Yuhuu! Când termini de scris? Am o veste grozavă!!
- Lasă-mă te rog! Mai am puțin!
- Am tras As-ul de Inimă Roșie!!!
- Ah, da? Foarte bine! Păstrează-l pentru mai târziu!
- Cum... și m-am străduit atât ... nu mai ai nevoie de credit?
- S-a rezolvat! Rapid! Dar nu mi-ar strica o porție bună de vise frumoase, de la Moș Ene din prăvălie. Ai văzut ce am pățit mai devreme! Lispsă de inspirație - auzi și tu, ce chestie! Poate de modestie... dar de inspirație, zău așa! :P
http://super-blog.eu/2016/11/24/proba-24-avbs-crediteaza-promovarea-online/

2 comments :

Unknown spunea... [Raspunde]

Să știi că la AVBS suntem o mulțime de berbeci și tauri! :D
Îți mulțumim frumos pentru articol, interesantă ideea ta cu clipul de testimoniale, acum să vedem câți ar fi de acord să se lase filmați. :D
Mult succes!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alina Gheorghe :D superteam!! :)
Ma bucur ca ti-a placut ideea. Eu zic ca s-ar gasi doritori si, in functie de varsta, s-ar putea acoperi cat mai multe exemple. :)
Iti multumesc!

Trimiteți un comentariu