miercuri, 30 noiembrie 2016

Felicitarea de Iarna de Bucurie



Buuuuna!
A venit friiigul. Minus sase grade arata de dimineata termometrul de pe tableta, iar pe la 12 erau minus doua... Dar soarele ne-a zambit pana acum (cel putin asa a fost azi la noi) si ne-a mai incalzit asa putin.
Iata ca am ajuns si la penultima fericire din an - am realizat o felicitare de iarna.

Imi place tare mult tehnica aceasta stringart. Am gasit in carticica mea de la Editura Casa acest model dragut si delicat de stea. Modelul original era lucrat cu ata alba, pe fundal rosu. Eu am folosit un fundal violet - asa ca de amurg de iarna si am cusut cu un fir bleumarin, tare frumos.
Colturile nu le-am taiat drept (cum era in modelul original) ci am preferat sa le dau un aer festiv cu perforatorul. Imi place mult de tot cum a iesit :D.


Nu am vrut sa incarc felicitarea, cred ca modelul stelei este suficient, asa ca am colorat doar particelele mici perforate cu doua pixuri cu gel cu sclipici: bleumarin si gri. Se poate observa in poza de mai sus.
Baza si plicul de felicitare fac parte din mica mea colectie primita de la draga mea Rha. Am ales bluemarin inchis - si este usor sidefat.


Felicitarea este pregatita de drum! Nu va pleca singurica, va fi insotita si de un semnisor de carte :D.  Va mai astepta insa pana luni. Nu de alta dar, cu atatea zile libere ... nu vreau sa zaboveasca prin saci si depozite. Sta mai bine la caldurica. :P
Si felicitarea de iarna de bucurie va calatori catre:

Ne vedem luna viitoare, pe 11, pentru o noua colectie - bucurii de decembrie. Aceasta va incheia sirul bucuriilor de peste an :).

0 comments :

Trimiteți un comentariu