joi, 17 noiembrie 2016

Premii pentru temele #46 si #47 de la Provocari Verzi

Buna :)!
Trece timpul parca zboara. Incet, incet, reusesc sa mai bifez din lista lunga de restante si must do-uri. Nu stiu cum se face dar, de cate ori cineva imi spune "vai, nu stiu cum te descurci si reusesti sa faci atatea lucruri", urmeaza o perioada de haos total in care chiar nu mai apuc sa fac nimic. Ba da, mint - sa obosesc peste masura :)))).
Ca sa lamurim misterul: si eu sunt tot om, ma descurc greu sa impac "si capra si varza", vorba aceea. Lucrurile, chiar si cele carre par foarte uusor de facut, nu se fac singure. Atunci cand nu ai decat foarte putin timp liber la diispozitie si trebuie sa te imparti in enspe mii de locuri fiecare moment e pretios. Cu regret ma uit cum toate programarile facute anul acesta au fost date peste cap de la sfarsitul lui mai si pana prin septembrie. Unele articole probabil vor aavea de asteptat pana la anul pana cand le va veni in sfarsit randul (asta daca nu vreti sa cititi iarna despre ceva legat de primavara-vara, haha).
Dar sa revin la recuperari. Printre ele, iata premiile pregatite pentru temele #46 " Condurii magici ai Zanei " si #47 " Bagheta magica a Zanei " de pe Provocari Verzi.


Toate premiile au fost trimise de mine (mai putin unul pe care urmeaza sa il trimit saptamana viitoare  :D). Am avut la tema 46 doua premii. Primul premiul a fost oferit de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ) - un set format din sase servetele pentru decoupage cu floarea soarelui. Din partea mea orare Provocari Verzi (am gresit eu numarul cand am pregatit poza cu orarele - este 46 nu 47 :P):


Premiul al doilea (cel stabilit in urma topului) a fost oferit de Adriana - Arta si Creativitate si contine patru servetele de decoupaj cu imagini tribale si un set de bijuterii format din cercei si bratara. Din partea mea - un orar cu zanele Provocari Verzi; un magnet si pliante de la Patrula de Reciclare.



Toate premiile de mai sus au fost expediate:).
La tema 47 am avut tot doua premii si tot eu m-am ocupat de ele :)). Primul este cel despre care va spuneam ca urmeaza sa il expediez saptamana viitoare. A fost oferit de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ) si contine un servetel tomnatic pentru decoupage (cel din imagine) si un set de bijuterii format din cercei si bratara.
Premiul va fi insotit de un orar cu zanele Provocari Verzi, un cocor origami si un semn de carte din colectia Copilarim.

Cel de-al doilea a plecat spre destinatar. Este pregatit de noi (adica din partea Copilarim) si este alcatuit dintr-un set format din trei ciupercute lucrate manual din pluta, pictate cu acrilice; acestea pot fi folosite pentru a decora mini gradinita, sau alte decoratiuni, locul de joaca, etc :). Setul a fost insotit de  un orar cu zanele Provocari Verzi,  un cocor origami si un semn de carte. Le puteti vedea in primele doua poze de la inceputul articolului.

Acum pe Provocari Verzi in desfasurare:

http://www.provocariverzi.ro/2016/11/tema-49-conturul-zanei-tablou.html
Tema #49
(1-25 noiembrie 23:55)

 photo fc14-obf.jpg
Felicitari calatoare XIV
11.11.2016 - 05.12.2016 (23.55)

Misiunea #3 - " Artistic Vision Board"
( 11 martie - 30 noiembrie 23:59)

Pe curand!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu