miercuri, 16 noiembrie 2016

Carte de Oaspeti


Buna !!
Ma pregatesc sa infrunt vitejeste frigul care s-a lasat, alaturi de Dodo, la plimbarea de seara. In fine, sper sa nu se transforme in dardaiala.. Hehe. Macar de ar ninge, poate nu ar mai fi atat de frig.
Cautam ceva care sa ne mai incalzeasca putin si sa ne reaminteasca faptul ca e inca Toamna. Mi-am amintit de setul de hartie digitala realizat de Elena Stanescu ( Atelierul Elenei ). Acesta se numeste chiar Autumn si poate va amintiti de el de aici: Fellicitare Kirigami - "Cocorul".


Am folosit o parte din grafica din acest set pentru a personaliza o carte de oaspeti realizata cu drag pentru prietena noastra Ramo. A trecut deja un an de la fericitul eveniment, dar nu am reusit sa va povestesc despre carte.


Stiu ca o rugasem pe Ralu sa imi faca ea cateva poze mai reusite (dar nu imi reamintesc daca a si reusit, pentru ca a fost o perioada foarte aglomerata si, pe atunci, micul N era inca in culcusul lui :P). Cert este ca am tot amanat sa scriu despre carte pana cand am... uitat folderul pe stick si uitat a ramas pana azi, cand l-am regasit din intamplare, spre bucuria mea.

Mi-a placut foarte mult cum am integrat motivele ce se regaseau in setul realizat de Elena. M-am jucat putin transformandu-le in brush-uri, sau creand noi modele (ca acela folosit pentru coperta exterioara de pe spatele caietului / cartii de oaspeti). Mai sus este un detaliu de pe colile din interior.


Cel mai mult imi place cusatura japoneza folosita pentru a prinde la un loc filele si copertele. Desi este dificil (de fiecare data imi amintesc ca imi doresc un punch special, adica pe acesta Screw Punch Aitoh) cand perforezi cu ceva imporvizat hartia / cartonul, estede departe partea mea preferata din toata povestea.

 Mi-a placut foarte mult si cum a iesit coperta din spate. Am folosit hartie personalizata (putin mai grosuta, dar cu o textura placuta, usor colorata din productie - spre crem). Fir de matase mai gros (crem), panglica dantelata.


A fost unul dintre cele mai dragi proiecte realizate anul trecut! Si sper ca a adus putina bucurie :P.
Pe curand!!


0 comments :

Trimiteți un comentariu