luni, 14 noiembrie 2016

Frunzele Toamnei Calatoare

Buna!!
Astazi a plecat dis de dimineata si calatoarea mea spre destinatie. :) V-am povestit deja despre felicitarea primita de la colegam mea din aceasta editie a felicitarilor calatoare (Felicitari Calatoare - editia a 13-a) organizate pe Provocari Verzi. Adica de la prietena noastra Suzana Miu - Felicitare Calatoare de la Suzana M. .

Felicitarea pe care am realizat-o a avut ca element central o frunza ... sau de fapt trei, intre care am presat un mesaj cu ganduri bune :).
Mi-a placut mult tema acestei editii. Si anume - Tablou cu frunze. A fost de fapt propunere pentru ”indiciu” in calatoria pe urmele Zanei Verde Fluturas. Ar fi fost pacat sa nu o onoram si astfel ne-am bucurat de inca un schimb de felicitari :D.


Tabloul cu frunze este insotit de o frunza stampila digitala, imprimata, decupata si colorata cu pixuri cu gel cu sclipici. Sunt foarte de efect :D. Imi place mult cum stralucesc frunzele in lumina.
Frunza stampila digitala a fost realizata de draga noastra Oana  (DulceaMeaCasa) special pentru Provocari Verzi . Ma bucur sa o folosesc in proiectele mele ori de cate ori am ocazia :).

N-am prea avut soare si lumina din camera nu ma ajuta deloc. Desi am facut fotografiile cu aparatul profi... Nu au iesit cine stie ce. Dar mie mi-a placut rezultatul final si sper sa ajunga cu bine la Suzana si sa ii lumineze ziua. Ca sa nu calatoreasca singura i-am trimis si insotitor - un semn de carte din noua colectie creata :D. Hihi!!

Daca va place sa creati, sa trimiteti si sa primiti felicitari, atunci va asteptam cu drag la ultima editie a Felicitarilor Calatoare din acest an:

 photo fc14-obf.jpg
Felicitari calatoare XIV
11.11.2016 - 05.12.2016 (23.55)


0 comments :

Trimiteți un comentariu