joi, 24 noiembrie 2016

23. " FARMECul Crăciunului"


Anul acesta m-am hotărât să îi sar (din nou) în ajutor Moșului Crăciun. Aspir la titlul de ”Și eu sunt Crăciuniță” acreditată, cu diplomă, dar mă mulțumesc și mă mândresc deocamdată și cu cel de Elfiță ucenic. Totuși, am mari speranțe să avansez în grad - voi apela la ASul Fermecat din mânecă!!
Mai întâi, să lămurim un lucru: Moș Crăciun există! Spiritul lui ne molipsește pe toți, cu mic, cu mare și deja ne pregătim să îi dăm o mână (sau mai multe, după caz) de ajutor pentru că Sărbătorile sunt la (fix) o lună distanță și timpul ”fuge parcă zboară” (la fel ca săniuța din cântecelul copilăriei noastre). Eu nu am cum să îi iau locul (și nici nu vreau) dar, cum se simte în aer miros de Crăciun (și se simte deja), nu pot sta deoparte. Mă pregătesc!


Să vă povestec însă care este planul meu și de ce asul din mânecă este nu doar as, ci și Fermecat. Ei bine, se face că, acum mulți ani, era o fetiță mititică, subțirică și blonduță. Atât de delicată, încât părea că plutește când mergea și cu un râs cristalin, de zână. Fetița aceasta, cu zâmbetul ei de ”Gioconda” (citat din Mama) este nimeni alta decât surioara mea mai mică. Și nu sunt deloc părtinitoare, sau subiectivă - descrierea este cât se poate de adevărată. Ei bine, cu felul ei gingaș și buclucaș de a fi, Ralu ne uimea de fiecare dată cu inventivitatea sa, firească și molipsitoare. Dar să mă întorc la povestea de demult. Veneau sărbătorile! Am scris scrisoare Moșului (în care-l rugam mai de un stilou, mai de o jucarie, mai de un ”dulce” - după vârstă și după vremuri) și abia așteptam să se umple casa de miros de brad (molid, sau alta creangă de pom cu ”cetina tot verde”) împodobit, de colinde însuflețite și merinde aburinde. Ah da... și bineînțeles de cadourile de la Moș.


Zis și făcut - a venit seara Ajunului, ne-am urat sărbatori fericite și am plecat într-o călătorie spre Polul Nord cu Moș Ene, pentru că a doua zi urma să vină Moșul cel bun și cine știe, poate așa, măcar în tărâmul visului, îi puteam fi de folos și noi :).
Copilul cel mic și bălai a făcut însă mai mult de atât, adică nu s-a limitat la visat. Nu știu nici acum cum a reușit și când, dar anul acela au primit și părinții și Buni cadouri sub brad. E drept că, pentru un ochi cunoscător, crema de ras, spray-ul și laptele Doina fuseseră cu ceva timp în urmă pe polița din baie, sau la oglindă, în cameră, dar, fetița cu ochi mari și senini, ne-a oferit cea mai frumoasă surpriză de Crăciun. De neuitat!



Acum,, iată aceasta este povestea și asul meu din mânecă. Vă întrebați, desigur, de ce este fermecat asul. Răspunsul este simplu: datorită casetelor cadou pregătite de spiridușii Gerovital. În amintirea acelui Crăciun de poveste vreau să îi aduc și să o răsfăț cu multe cadouri Farmec. Vorba aceea, să-i ajungă pentru tot anul care vine :).
Pentru că am desconspirat și testat deja care este secretul frumuseții româncelor (știți voi, minunatul ulei organic din Flori de Mac), locul frutaș pe listă îl va ocupa Caseta cadou Gerovital Plant2016 - pentru că așa se îngrijește și păstrează o piele frumoasă, cu produse eficiente, create de specialiști din ingrediente de ultimă generație.  
Iar pe locul doi, la egalitate, patru (da, patru, exact câți ani diferență sunt între noi două) casete cadou - pentru cel mai frumos păr fin și fost blond (în copilărie) care adoră să fie pieptănat și răsfățat. Abia aștept să îmi spună care va deveni preferata ei! Oare va fi caseta cadou Farmec ArganPlus Măsline - cea cu șampon și mască pentru revitalizarea părului fragil? Sau poate ... caseta cadou - ArganPlus Keratină, pentru un plus de fermitate și îmblânzirea firelor rebele? Și amândouă variantele de mai sus vin însoțite de banderole drăgălașe, șic, cu un aer retro! Să fie oare caseta cadou - Tratament Regenerare cu șamponul regenerant și serul termoprotector ( și uite-așa foen-ul brusc nu mai este un aprig inamic al firului de păr), sau caseta cadou - Tratament Nutritiv  cu șampon, ulei și mască pregătite să hrănească părul frumos și mătăsos?
Fiind vorba despre o marcă inovatoare pe segmentul Care este și greu să alegi, mai ales pentru că specialiștii încearcă permanent să își îmbunătățească produsele și urmăresc să ne facă viața mai frumoasă. Așa că abia aștept să aflu verdictul! Dar, până atunci, în dimineața de Crăciun, vreau să văd multă, multă emoție, să ne reamintim de întâmplarea de demult, să râdem, să ne bucurăm și, bineînțeles, să copilărim puțin!


Și, pentru că dragul de Moș este atât de bun și ne oferă an de an bucurie (cu, sau fără zăpadă) în această perioadă, mă gândesc să îi pregătesc și lui un cadou aromat, o casetă cadou Happiness - Caise  - pentru că, după atâta alergătura prin ger și ceață, îi vor prinde bine o loțiune nutritivă de corp (strălucitoare ca și Crăciunul) și o cremă hidratantă pentru picioare (cu miros de caise - perfect după așa o călătorie lungă, în cizmele îmblănite).

Iar vouă vă doresc să sărbătoriți frumos, cu sănătate și belșug. Să fiți buni și voioși și... să îl ajutați pe Moș Crăciun, oferind(u-vă) și cadouri fermecate!

http://super-blog.eu/2016/11/22/proba-23-daruieste-farmecul-craciunului/

0 comments :

Trimiteți un comentariu