joi, 3 noiembrie 2016

Tutorial „Albăstrele confecţionate din hârtie creponată”

Buna :)!
Mi-a fost dor sa ne citim in Revista Atelierul!! Am suficient de multe idei de tutoriale incat sa imi fie greu sa aleg pe care sa il pun in practica mai intai. Am insa de rezolvat mai intai doua-trei probleme esentiale: acces la toate materialele de creatie (pe unele le am inca puse in cutii de cand speram sa fac o renovare majora anul acesta hehe), sa rezolv problema spinoasa cu lumina buna pentru poze (cred ca mi-ar trebui o cutie din aceea profi, pentru ca toate incercarile mele de a improviza au esuat lamentabil...) si timp ("incotro mergi, pe ce meleaguri noi, grabit alergi?).
Parca mi-a citit insa gandurile prietena noastra Ileana Carmen ( multumesc :D) cand a pregatit acest superb tutorial cu minunate albastrele, pe care il puteti citi incepand de astazi in Revista Atelierul - Tutorial „Albăstrele confecţionate din hârtie creponată” ! Albastrelele sunt absolut superbe si atat de diafane! Mi-a placut mult (de aceea am si ales imaginea de mai sus pentru acest articol) faptul ca detaliile sunt, ca deobicei pentru creatiile Hobbies, la loc de cinste. Voi ati observat albastreaua usor decolorata? Exact ca intr-un camp de grau, cu maci si albastrele. Si acum tin minte cand am descoperit prima albastrica aproape alba!!
Sper sa va inspire, sa va insenineze ziua (la mine e nor si o ploaie marunta - asa ca a venit la fix publicarea articolului :D) si abia asteptam sa va vedem creatiile (gasiti info in articol, la final :P).
Pe curand!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu