joi, 4 octombrie 2012

Chibi Rux & Dodo

Buna:D!!

Va promiteam luna trecuta ca voi povesti despre papusica micuta pe care am creat-o special pentru premiul oferit la tema #7 "Reciclarea Hainelor" de pe Provocari Verzi.  

Am transformat avatarul Rux in papusica amigurumi - chibi, adica micuta si dragalasa. Nici nu mai stiu exact ce inaltime avea (am uitat complet sa masor, dar undeva pana in 10cm..) I-am facut si balerini:D. i love her!!

Nu a plecat singura la destinatie. M-am gandit sa il fac si pe Dodo din fetru. Pe primul lucrat l-am pastrat (era facut din bucatele ramase ca sa pot face un tipar) - vai ce m-am mai intepat... hahahaha. Este foooarte micut si dragut (si migalos intre noi fie vorba). Are un fir de lana verde. La cel care a insotit-o pe papusica i-am pus zgarda din fetru verde:D. E mai smecher.



M-am gandit ca ar merge foarte bine si o mica felicitare, sau tag .. semn de carte (cred ca merge si de asa ce:D) cu desenul. M-am bucurat mult ca mi-a adus Rha niste strasuri superbe si am avut in degrade pe violet / mov.. Eu zic ca s-au potrivit la fix.




Imi doresc foarte mult ca la iarna sa reusesc sa imi fac intreaga serie chibi, cat si cea mai maricica a Zanelor Carpace - inspirata de avatarele desenate pentru Provocari Verzi.


3 am facut pana acum (2 micute si 1 maricica).. si mai urmeaza una maricica pe care o puteti castiga la concurs (mai aveti timp pana maine la 23:59 sa va inscrieti) si pe care o voi lucra special pentru castigator. Asa ca daca va plac papusele realizate de mine, va doriti una .. aveti ocazia.




Pe curand!

Update: 13.10.12 i-am inscris in concursul de aici: Concurs bijuterii si jucarii pentru copii 4august-16ianuarie .

8 comments :

Alex spunea... [Raspunde]

Foarte frumos!!!! Atat talent!!!!....

copilarim spunea... [Raspunde]

@Catalin Codret Iti multumesc Catalin:) Ma bucur ca iti plac!

Alexandrrra spunea... [Raspunde]

Ce frumoase sunt! Dar nici nu puteau iesi altfel, cu asa modele! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alexandrrra :D. Pacat ca nu pot adauga si sforaitul lui dodo suav... sau mai toarce uneori.. am zis ca incerc sa il filmez dar nu merge... ca un motan.. hahahaha

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Pui atat suflet cand lucrezi ceva!!! Castigatoarea chiar a fost norocoasa.

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa :*

Gianina spunea... [Raspunde]

Frumos premiu!Si cata munca...
Felicitari castigatoarei!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina :D nu il stiai?:)
inca nu am reusit sa fac setul complet de papusele zane provocari verzi.. dar sper sa reusesc la iarna :).

Trimiteți un comentariu