marți, 10 ianuarie 2017

Premii pentru temele #50 & #51 Provocari Verzi

Buna :)
Astazi este zi de povestit despre premii :P. Am o restanta de povestit - la Tema #50 " Casuta de carton a Zanei ", ultima din anul trecut (dar cred ca este de inteles avand in vedere ce luna aglomerata a fost decembrie) si, desigur Tema # 51 " Origami - Semn de Carte ", prima din acest an.
Este vorba de premiile acordate la top3, cele prin inlinkz urmand sa fie trimise de Oana (si le puteti vedea pe paginile temelor respective)

La tema #50, Micaela G. (Clubul Fanteziei) ne-a trimis o datiera absolut fabuloasa. Am incercat-o si eu pe a mea, pe care o voi folosi anul acesta pentru proiectele provocarilor. Multumim mult :D!!!



Acest premiu va fi expediat de mine si va fi insotita de un orar / organizator Provocari Verzi, un semn de carte Copilarim si un cocor amigurumi, din partea lui Copilarim.
La tema #51, mai avem de dat o stampila datiera oferita de Micaela G. (Clubul Fannteziei). Aceasta va fi insotita de un orar / organizator Provocari Verzi si un set format din cinci semne de carte Copilarim din partea lui Rux.
 


Asadar, daca va doriti o datiera, iata camai aveti o sansa sa o castigati, participand la tema in curs, de pe provocari Verzi.
Premiile din lunile de iarna (decembrie - ianuarie - februarie) vor fi expediate in luna martie. 😌
Daca vreti sa ne sustineti activitatea, imi puteti scrie pe mail si va voi da mai multe detalii. Multumim mult!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu