sâmbătă, 5 octombrie 2013

Cosulete si Kit-uri (premii#15 P.V.)

Buna:)

In sfarsit va povestesc despre premiile pregatite pentru Tema #15 "Sa conservam natura". Sunt tare fericita ca am reusit sa le termin, sa le trimit si ca au ajuns cu bine. Incetul cu incetul ajung la zi, dupa cum spuneam si ieri. 

La provocarea cu numarul 15 am oferit doua premii - atat pentru castigatorul ales de Inlinkz cat si pentru cel situat pe locul I. Pe locul intai au fost doua lucrari superbe si nu puteam sa nu le premiez pe amandoua.. asa ca am ajuns la numarul magic 3 [ acum ca ma gandesc, mi s-a mai intamplat inca o data sa am doua lucrari pe primul loc - dar acolo inca mai am de .. desenat:P].

Pentru ca am intarziat premiile (si probabil ca stiti deja motivul pentru care am pus pe pauza si am intarziat multe proiecte - the wedding yup yup), am adaugat o mica surpriza realizata cu drag, pentru fiecare castigator in parte: un set format din mini card si plic origami, figurine perforate din hartie colorata sau spumata si... o bratara tesuta in 4 fire:P. Si iata premiile:

1. Castigator Inlinkz - Adrian
In poza a doua se vede si care este ideea noastra in privinta asamblarii felicitarii. Da, stiu pozele nu sunt nemaipomenite.. aparatul meu e inca plin si folosesc o camera slabuta :D - dar foarte la indemana si chiar ok atunci cand e lumina.




2.Premiul I 
Am ales modele diferite pentru fiecare castigator - dar am pastrat ideea colectiei ALB-NEGRU (clasic...şic)
 
- Gianina
 


- Marius


0 comments :

Trimiteți un comentariu