joi, 17 octombrie 2013

Podium "Perioada Interbelica"


Inca un concurs organizat si gazduit de CDB s-a incheiat. Tema propusa a fost "Perioada Interbelica" si eu  am creat cutiuta pentru Buni (Cutiuta magica de bijuterii), cutiuta care mi-a facut o mare surpriza si... s-a situat pe locul 1. Multumesc mult! :)

In Clubul Designerilor de Bijuterii este o atmosfera placuta si sunt oameni faini si creatii cu suflet si bucurie si ganduri bune:). Si teme frumoase! Si sper din suflet sa va placa tema pe care am propus-o pentru urmatorul concurs si sa veniti sa participati si voi.. sa ne "jucam" creativ impreuna. Stati "aproape" ca urmeaza cat de curand.

Eu multumesc origanizatoarelor, ii multumesc Cristinei (BeadBoutique) pentru diploma de mai jos si premiul oferit (pe care l-am si primit si trebuie sa ii multumesc inca o data pentru ca a facut un efort sa mi-l trimita asa repede). Am facut si poze - mi-am mai comandat cu ocazia aceasta si eu ceva. Si va voi povesti mai jos despre ce este vorba:D.

Premiul a fost un voucher de 50 de ron si, dupa cum spuneam, am profitat sa ma rasfat si eu putin si mi-am mai comandat cateva minunatii pe care oricum le aveam in vedere pentru luna ce vine.



Printre acestea se afla si un kit realizat de KeziMade - un superb inel pe care l-am si lucrat (si mi-a placut foarte mult - cu ocazia aceasta am incercat si eu tehnica peyote:D). Imi place mult cum mi-a iesit si desi e foarte dificil sa lucrez cu firul subtire de guta, mi-a placut foarte mult. Mai vreau:P!




ps: Merci Moni! :)

4 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Felicitari pentru premiu ,il meriti din plin pentru cutiuta adorabila pe care a-i facut-o :)

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

felicitari! acum sa vedem inelul <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh iti multumesc mult :*!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa Oana:D e in poze inelul!! E chiar mana mea cu inel acolo;)) si nu stiu cat de bine se vede si el singur pe capacul de la cutie;) !

Trimiteți un comentariu