miercuri, 30 ianuarie 2013

Provocari Verzi - calendar 2013 si layout

 Buna:)

Luna aceasta pe Provocari Verzi ca si pe Copilarim s-au intamplat cateva schimbari.  In primul rand blogul provocarilor se transforma in site, i-am cumparat domeniul si se lucreaza intens. Mai este doar o zi.... pana pe 1 si inca atatea de facut:P.

La inceputul anului ne-am gandit sa luam o luna "vacanta" - adica sa nu lansam in ianuarie nicio tema noua, dar bineinteles temele de la ati pierdut o provocare sunt i continuare valabile - de fapt una se va incheia maine - "martisoarele din sac". 

Am lucrat si la tema noua, care va fi anuntata pe 1, am lucrat si la structura site-ului si va veti intalni cu rubrici indragite. Calendarul pe care il puteti descarca de pe site este cadoul nostru pentru voi si sper sa ii bucure pe cei care isi vor regasi lucrarile in el si nu numai pe ei:P.

Tot in februarie ne vom lua la revedere si de la prima varianta grafica de prezentare! Desenul din fundal a fst realizat de Oana (DulceaMeaCasa) si prelucrat de mine si am incercat sa realizez o ordonare cat mai accesibila a informatiei. Am facut si un print screen ca sa ne amintim in timp cum a aratat PV la inceput:
Acestea fiind spuse, ma intorc la treaba:).

4 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Buna idee Rux...sa ne amintim cum a fost primul an...:D

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa de vremurile bune ... hahaha

ghemulet spunea... [Raspunde]

Felicitari pentru .ro la PV..Sa aveti succes ca pana acum si numai bine va doresc din suflet

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet sa fie:) iti multumesc mult.:*

Trimiteți un comentariu