miercuri, 9 ianuarie 2013

FoamBubbles -spiridusul lui Mos Craciun

Buna:)

Anul trecut am avut parte de multe surprize.... Au fost ani cand de sarbatori eram singura fara cadou fizic sub brad - se mai nimeste no big deal.. eram atat de fericita ca puteam sa fac cate o mica surpriza incat nu mai conta nimic.

Sunt obisnuita si iubesc sa ofer. Atat timp cat pot sa fac un dar sunt extrem de fericita! Si Rha v-ar putea povesti si cum ma agit cand e sa ofer ceva (fie ca e realizat de mine, sau doar oferit de mine).

Pe cat de mult ma eteriorizez si bucur cand ofer... si ma bag oarecum in sufletul omului (nu fizic... asa parca ma teleportez sa vad daca ii place sau nu... cum reactioneaza etc)... pe atat sunt de rezervata in a ma manifesta cand primesc ceva. Ma simt miiiiiiica mica de tot. Nu ca nu as fi bucuroasa, doar ca sunt atat de absorbita de gest, de faptul ca cineva s-a gandit la mine si mi-a pregatit cu ganduri frumoase si drag ceva-ul acela.. incat... nu-mi mai ramane energie sa topai (sau cel putin nu cand e cineva de fata... daca sunt doar cu ra sa zicem si nu sunt toti ochii atintiti asupra mea, mai merge dar cand toti se uita la mine ma emotionez si nu, nu plang, dar ma bucur pe "muteste").

Ei bine, anul trecut oamenii dragi mie s-au intrecut in a ma  pune pe "mute" (vorbesc prea mult, v-am ametit?:P).... Asa ca, intr-o zi, ma trezesc cu Rha ca vine de la posta cu un pachetel. Il iau si ma uit pe el... ma uit din nou - pachetelul venea de la Alexandra (FoamBubbles).. il desfac si cand colo: un dar de Craciun - cel impachetat in alb!! Rha cu ochii pe mine, eu cu ochii pe nasture, pe fulg, pe funda...:)). Si... n-am asteptat pana de Craciun l-am desfacut usor - eu desfac mereu f frumos pachetelele! Si surpriza pe care o vedeti mai sus, dar pana la ea cea mai frumoasa felicitare desenata - si e a mea!!!


Alexandra  cred ca are pile la mai marii spiridusilor pentru ca darul primit (pe care l-am pozat rapid si apoi reimpachetat si pus sub bradut:D - am dovada cu bradul:P) a fost exact ce mi-a placut mie mai mult si mi-as fi dorit! Felicitarea o iubesc!!!


Cerceii mi-au placut de cand i-am vazut si chiar ma gandeam la fulgii aceia argintii - nu-mi venea sa cred:))! Asa-i ca-s frumosi?:) Si inca e iarna:D!!


Si cine are fulgi pe colier?? Merge perfect pe maleta mea rosie, subtirica, de la mami:D hihihi! Si sunt asa moi si pufosi!


Si piesa de rezistenta!! Cand ne-am cunoscut (virtual, eu si Alexandra) a fost datorita unui giveaway de poveste. Atunci m-am indragostit efectiv de brose si mi-am ales una cu nasture (o varianta mai mica a nasturilor mostenire de la bunicul si cu verde - asa cum era o gentuta speciala) - o vedeti aici. E brosa mea preferata. Acum are o sora cu volan crosetat si culori superbe si nasturas !!
Multumesc mult Alexandra :*!!!! Si sa stii ca nefiind inconjurata de nimeni m-am bucurat in voie de dar;)) - nu pe muteste:D.

Update: de emotie am uitat sa setez cum trebuie draftul si m-am trezit ca nu s-a publicat... oh well... de-aia a aparut mai tarziu.

6 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

atatea cuvinte frumoase...oricui ii e drag sa le citeasca...alexandra cred ca s-a bucurat la fel de mult ca le-a trimis cuiva care apreciaza munca...darurile sunt minunate, iar felicitarea?....daaaaa....e "iubibila" :P

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa :*

Angi spunea... [Raspunde]

Frumoase daruri!Se vede ca sunt facute cu drag si se citeste ca sunt primite cu multa bucurie. Sa le porti sanatoasa ,Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi
merci mult Angi:)!!

Alexandrrra spunea... [Raspunde]

Cate cuvinte frumoase! Citindu-le, m-am emotionat ca tine cand desfaceai cadoul. :)

MA bucur tare mult ca ti-au placut! Se pare ca am fost inspirata. Sa le porti sanatoasa!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alexandrrra :D

Trimiteți un comentariu