sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Swap de Craciun C.D.B. - ce am primit:) si premiul

 Buna:)

Am terminat ce aveam azi in plan (vacanta mea este "recuperatoare de restante":D) si am zis sa va arat ce am primit la Swap-ul de Craciun organizat de Clubul Designerilor de Bijuterii despre care v-am povestet anul trecut aici, cand m-am inscris.

A fost prima editie - impecabil organizata:D. Multumesc mult spiridusului Silvia care s-a ocupat cu mare grija sa fie totul bine. Mosul meu secret a fost chiar Cristina - BeadBoutique care mi-a pregatit o surpriza minunata!! Un set format din bratara si cercei (chilimbar) atat de fin - eu am mainile (mai ales incheietura) mici... asa ca in general cam orice bratara imi este mare - ei bine aceasta imi vine perfect. Si sunt asa usoare:)!! Love them!!

setul primit:D

felicitarea si cutiuta:)

mana mea stanga si setul :))
 In decembrie am participat si la concursul de tutoriale ("Povestea unui om de zapada albastru") la care am castigat un premiu foarte fain (cu tot felul de charmuri dragalase):
premiul :D
Si cu ocazia aceasta mi-am facut cadou cateva margelute superbe (pe care le-am pozat sa le vedeti si voi:P) si acestea fiind insotite de un cadou mic si frumos, albastru (margelele albastre - sunt super faine:D multumesc mult:P).

 Din pacate nu stiu daca a ajuns cadoul pregatit de mine la colega de swap (am inca emotii.. lol). Ehhh.... urmeaza doua zile de sarbatoare (si Oana stie cum ne loveste pe noi inspiratia taman atunci:P). Am fugit sa stau langa brad!!!:)

5 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Ce surpriza frumoasa ai primit!Sa le porti sanatoasa...sa te vedem si noi cu setul,nu doar te lauzi,hi,hi...
In ce priveste materia prima,sunt sigura ca vei face niste frumuseti si abia astept sa le vad...
felicitari!

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

minunate daruri....si ai restante multe vad eu :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina draga mea iti multumesc:*!! Uite e si mana mea pe acolo:P. va trebui sa port putin cerceii subtiri cu aur... ca nu am mai purtat de mult.. tot zic si aman:D.
asa sper si eu.. sa iasa frumuseti:D

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa ohoooo... ia sa vad despre ce scriu azi:D

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Cristina Cristea a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Swap de Craciun C.D.B. - ce am primit:) si premiul...":

Ma bucur ca iti plac!! Sa le porti cu placere!
________________________________________________

Cristina iti multumesc mult.. din graba am facut atingere la moderarea comentariul :(
Cu mare drag le port!:D

Trimiteți un comentariu