miercuri, 2 ianuarie 2013

Un "Craciun colorat" by DMC

Oh.. ce spuneam ieri?:)) As vrea sa va povestesc cum lenevesc eu in vacanta... cum sunt pe o insula insorita si dorm toata ziua... Ei bine nu. Sunt cam ca un peste pe nisip. Adevarul este ca s-au adunat nenumarate "restante" asa cum le spun eu. Nu sunt chiar restante.. sunt mai degraba lucruri pe care mi-am dorit si imi doresc sa le fac, dar nu am avut cand. Luna aceasta le este dedicata cu totul:).


Voi incepe cu un dar de suflet - premiul pe care l-am castigat la concursul Oanei - Craciunul Colorat la care am participat cu mult drag :D. Ii multumesc Dariei pentru ca ea a ales castigatorii. Eu am castigat cea mai frumoasa felicitare handmade, unicat si custom made ever!! E minunata!! Multumesc mult zana Oana:P!!
Nu stiu daca ati aflat pana acum, dar Oana are si un mic magazin virtual in Mall-ul Cdb si acolo puteti admira si de ce nu achizitiona sau comanda felicitari deosebite si nu numai (stati numai sa va arat ce tablou am primit anul trecut:P - eh.. stati si voi ca pana reusesc eu sa sortez toate pozele :P). 
Pe curand:P!

6 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Un dar tare frumos de care sa te bucuri iti doresc.La multi ani si spor la toate sa ai draga Ruxi.Te pup!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet iti multumesc mult draga mea:*
La multi ani si mult spor iti doresc si eu si multa sanatate:D
Pupici:D

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

arata chiar frumos :P...si, preferata Dariei a fost Gianina...eu am extras numarul tau...hi hi hi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasaaaa aaaa eu credeam ca Daria a extras toate numerele. :D
Vai zana sa ma scuzi!!! :*

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

hi hi hi...asta-i buna...nu-i nimic, draga mea...voiam sa stii ca degetelele mele au ales, dupa ce Daria a ametit bine piesele de remi :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa multumesc zana!!:)

Trimiteți un comentariu