marți, 29 ianuarie 2013

Reni si fulgi

Stiti deja ca imi place sa fac mini felicitari. Sunt foarte dragalase. Pentru cea din imagini am folosit reni perforati, un fulg mic si un bradut primiti ca premiu la acest concurs.
Plicul este un model origami pe care eu il ador. Sunt destul de multe tutoriale pe net, dar daca vreti poate voi realiza si eu unul.
Cei doi fulgi mari sunt creatie proprie (a fost anul trecut o mica furie a fulgilor:)  -poate si pentru ca nu prea a nins).
Stampilele le puteti gasi la CreaShop  sunt transparente si se gasesc foarte multe modele. Eu am si tusuri cumparate de acolo, sunt foarte faine in cutiute micute si au cu mai multe culori. Am vazut acum si alte combinatii de culori, dar momentan nu pot decat sa visez la ele:P.

Ca veni vorba... voi stiti cumva vreo marca de acrilice nemirositoare? :)) Caut ceva care sa fie la miros cam ca watercolours:P. Daca stiti, dati-mi de stire. Va multumesc:).


2 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

imi plac minifelicitarile tale <3...si plicurile origami, e o idee buna sa faci un tutorial filmat :p....si vezi ca au saptamana asta la Lidl niste acrilice care nu miros :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa da... le-am zis parintilor. sper sa mai gaseasca:D

Trimiteți un comentariu