joi, 10 ianuarie 2013

Pierdut in misiune (premiu)

Buna:)

Din categoria "pierdut in misiune" va prezint premiul pe care trebuia sa il primeasca Adriana la concursul "Din nou.. la scoala" . Ei da, nu... nu a ajuns si mi-am pierdut vreo speranta ca va mai ajunge. 

Acum.. eu ce sa zic? Sa se bucure de ele cel sau cea... sau cei la care a ajuns. Iar cel, sau cea, sau cei care l-au facut "pierdut" premiul sa nu mai cada si alta data in ispita...

Sa vi-l arat totusi:). N-am mai reusit sa il refac in timp util ca sa ajunga anul trecut la destinatie dar.... :P. Daca le vedeti pe undeva say hello from me:))!!


Premiul a fost o pereche de mittens (mitene) in degrade. modelul este unicat - eu toate mitenele desi le fac in forma pinguin (ca am inventat-o la primul model) le lucrez altfel. Nu notez combinatiile pentru ca asta e ideea sa fie unic. le-au insotit o mica felicitare:P si un dreamcatcher (pentru o fetita dulce).

 

Si cam atat ar fi de zis.. Se mai intampla. Sper sa nu mai fie insa cazul....

4 comments :

Geta spunea... [Raspunde]

Vai, ce pacat sa se piarda pe drum asa un premiu frumos, mitenele sunt super frumoase iar prinzatorul de vise era asa de potrivit pentru o fetita ! O masura buna de precautie ca sa nu se mai intimple asa ceva ,este sa trimiti premiul/pachetul cu confirmare de primire, cei de la posta au grija ca pachetul respectiv sa ajunga la destinatie ca doar ai platit niste bani in plus ca sa aiba aceasta responsabilitate. ! Daca totusi se pierde, trebuie sa-ti dea toti banii inapoi, adica valoarea pe care ai trecut-o pe pachet plus taxele de transport si confirmare.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Geta
Mie mi l-a trimis cineva care lucreaza la posta si o cunoaste pe mami. habar nu am unde a pus insa mama hartiuta si oricum nu mai conteaza:) acum, dar in general asa le trimit cu confirmare:P.
E trist ca se intampla..

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

frumoase si calde...stiu din experienta :p...

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa
mitene pinguin:D with love from me.. hehe:D (in lucru:P)

Trimiteți un comentariu