luni, 7 ianuarie 2013

Fundita lui Dodo

Buna:)

Azi am realizat 4 tegole in stilul meu (adica pictat, lipit cu orez, asigurat cu folie). Dar uite ca nu trece ziua fara sa va arat ceva dragut - de data aceasta oferit :D. 

De Mos Nicolae toata lumea a avut in papuci cate ceva, deci se intelege ca si Dodo. Dumnealui (care sta cu botul pe mana mea stanga in acest moment) are un fel de botosei cu fas pe talpa, pe care i-am cumparat prin 2007 cam disperata de faptul ca mereu ii intrau ariste (nu stiu de unde le lua, ca noi il purtam pe unde nu erau..). Asa ca da, are si papucei si i-au fost de folos cand a mai avut probleme:P.

Doar nu era sa ramana copilul fara cadou - nu stiti ce mutrita face si as fi vrut sa va fac un film, sa il privim si noi si voi cum statea cumintel, in fundulet si se uita cu ochii mari catre papucii lui si astepta sa ii puna tati cadoul... si cat era de mandru si se plimba sa il vedem:P.
 Aveam - si inca am - multe idei de cadou pentru dodo. Dar timpul.. stiti voi! asa ca am luat un fir ramas de la niste minunate mitene care nu au mai ajuns la destinatie - am sa vi le arat si pe ele, poate le zariti pe undeva hahahahahaha. Si i-am facut (initial asta era) un papion. Mai jos il puteti vedea cat de frumos se vede pe domnia sa ;)).

Pana la urma a devenit bentita :)) si ii vine asa de bine :D. Si asta a primit dodo de la Mos Nicolae, anul trecut:)

6 comments :

Anonim spunea... [Raspunde]

Ce chipeș este! :))))

copilarim spunea... [Raspunde]

@creativithea da, da.. chiar si asa doar o ureche;)) :D
intre timp s-a facut cu inca o sapcuta.. de data asta mov sa mearga cu hainuta de fas primita cand a facut 10 ani :D

multumim;))

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

mitenele au trecut prin filtrul "posta romana"?...a bipuit probabil :p...Dodo e un haios la poze, l-am vazut eu....ce darnic a fost Mosul!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa da da alea...
dar nu mai zi ca la tine au ajuns:D!!
ehhh ajutorul spiridus..cat a putut si el acolo:P

ghemulet spunea... [Raspunde]

Norocusul de el...a fost cuminte tare daca mosul nu l-a uitat..

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet nu suport sa ii vad moaca aia trista cand el nu primeste ceva:p!! am avut noroc insa ca de Craciun chiar nu am reusit sa fac nimic - adica au fost decoratiunile cosulet si piatra pictata cu Bart.. dar in rest nada.... inca recuperez:D, am lista lunga:))

Trimiteți un comentariu