duminică, 13 ianuarie 2013

:) rasfat de la mare

Buna!!

Iata un colaj cu bradutul!! E inca pe pozitii (oare ce sa fac eu sa il mai tinem pana pe 21... :P). Anul trecut, in afara de cateva decoratiuni (printre care cele pe care le-am primit cadou si realizat sau sorcovita) Rha a fost cea care a impodobit bradul.. Altfel luminitele mai mari ar fi stat altundeva... la fel si beteala verde.. hahahahahahaahah - dar sa revin la subiect:).

Vedeti ornamentul cusut pe panza rosie?:D daca ati participat la concursul "Impodobim Bradul" - editia a3a, stiti ca este realizat de Alexutza  (Ghemuletul Incalcit)!! Si e al meu (tananananan:P - sa precizez totusi ca acest articol a fost scris pe la 1.a.m., azi). Face parte din minunatul meu dar de sarbatori primit de la mare (ok, stiu ca sunt cativa km pana la marea propriu zisa, dar pentru mine tot la mare e:


Decoratiunea mea globulet ati vazut-o deja in bradut:D. De fapt in afara de bombonele, si magneti toate sunt in, sub sau pe langa bradut:))! Magnetul micut - braduletul acela simpatic, este pe balconul meu, doar nu era sa nu decorez si la mine;) - nu e singurel, oricum! Iar celalalt deocamdata este in suportel, dupa ce l-am avut pus pe casetofon:P). Multumesc mult Alex pentru dragalasenii si gandurile tale bune si frumoase:)!!!

Si SCOICI!!!!!! :D Pentru mine si Buni (care s-a nascut si a copilarit la mare:P). Sa stii ca buni a si ascultat marea:D. Love them !!

Si cu ocazia asta am gasit si colajul cu minunatiile primite cand am propus Alexandrei sa facem un schimb - eu grafica si ea o mica amintire handmade pentru ca ador tot ce lucreaza (nu vreau sa imi imaginez ce s-ar fi intamplat daca iti spuneam mare amintire, draga mea:*!). Multumesc tare mult :D!!! Abia astept sa creez lucrusoare dragute. Si nu mai zic nimic ca imaginile vorbesc de la sine:D.

6 comments :

Unknown spunea... [Raspunde]

Un asemenea răsfăţ merită un premiu! :)
Ţi-l ofer cu dra! Spor în continuare şi un an rodnic! Pupici!

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Hihihi si bradutul meu e inca "pe pozitii" :)eu ma gandesc sa il tin pana la sfarsitul lunii :) e un bradut "inspirat din natura":) si poate sta :)
Minunat darul tau de la Alexuta la fel de minunat ca si darul tau pentru ea :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela Micaela :D
l-am avut intr-un an pana in martie de ziua mea. Dar a stat pe balcon intr-un ghiveci cu pamant (desi era taiat).
merci:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@anastasia iti multumesc mult :) il voi prelua azi:D
Sa fie si tie iti doresc la fel!!

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

eu ma bucur doar citind bucuria cu care vorbesti despre tot...esti o sursa de energie pozitiva inepuizabila <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa oooo imi place parte cu inepuizabila:D

Trimiteți un comentariu