miercuri, 30 ianuarie 2013

Layout ianuarie 2013


Si... daca tot am vorbit mai devreme despre grafica si proiecte... am zis sa va scriu tot azi si despre layoutul Copilarim de luna aceasta. 
Imi este destul de greu sa ma hotarasc sa stric aranjamentul blogului. As vrea sa modific.. si nu prea. Adica eu m-am obisnuit cu ideea pozei in stanga si a titlului.. cu cele doua meniuri secundare in stanga (in care tot zic ca fac ordine.. si fac, dar asa cate putin, putin.. nici nu stiu daca ati observat schimbarile, lol) sau cu meniul de sus... pe care multi nici nu il considera meniu. ;)
Probabil dat fiind ca maine e 31 si in februarie voi merge pe aceeasi reteta:)), schimband doar grafica... deja vad punctulete de la cat am desenat si sters (si nu este de la cerculetele de pe blog..:D). Sunt putin trista ca la mine a nins foarte putin... imi place sa ies sa ma plimb prin zapada si iarna asta (de la inceputul ei din decembrie) si pana acum... IOC. 
Sper ca v-au placut cele doua fetite zambarete... si bulinele colorate de luna aceasta.. :). 
Pe curand!!

ps: in afara subiectului, azi a fost soare si am reusit in sfarsit sa fac cateva poze dragute. Asa ca maine voi face un articol despre minunatia primita de Rha de ziua ei;)).

4 comments :

catalina stanescu spunea... [Raspunde]

rux, pui asa mult sufet in ceea ce faci...!!

apreciez si ma simt bine ori de cate ori accesez pagina ta!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Elena Stanescu iti multumesc;).
Si eu te citesc cu mult drag ;)

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Draga mea, nu strica structura blogului doar pentru cei care nu pot citi un meniu :P. Ei pot invata, li se poate explica...concentreaza-te pe ce stii tu mai bine: sa ne bucuri cu creatiile tale <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa .... dupa experimentul de luna asta de la pv .... ma mai gandesc:))

Trimiteți un comentariu