marți, 18 decembrie 2012

C.A. 18 "Fulgi"

Buna:)! Va spuneam acum cateva zile ca am prins drag de fulgii decupati din hartie. Mi-am reamintit de copilarie cand faceam tot felul de obiecte din hartie..:D De la decoratiuni... la jucarii!:) Cativa dintre fulgi i-am facut inspirandu-ma din modelele acestea (8 pe fundal bleu) . Nu am copiat modelul ca atare - asa ca daca vreti sa va iasa exact ca acolo probabil ar fi bine sa le imprimati:D . Cel foarte mare este un model propriu, la fel ca si cele micute:). Anul trecut am facut cateva din foi cu reclame venite la posta:D. Le-am lipit pe pungile handmade in care pusesem cadourile pentru cei dragi si aratau foarte bine:D. Le puteti face din orice hartie - fie ca veti folosi sau va veti inspira dupa un model existent, fie ca veti inventa voi un altul - sigur vor iesi minunati:D.

fulgul creat de mine si modelul dupa care am taiat:D


cel mai mult imi place la cei mici ca ni se pierde hartie deloc. chiar si conturul indepartat poate fi folosit ca si fulg;)

4 comments :

Anonim spunea... [Raspunde]

wow , ce de modele de fulgi ... sunt superbi toti. Cand iti este dor de zapada ii asterni prin casa :).

copilarim spunea... [Raspunde]

@vavaly :D Am vrut sa ii trimit pe toti.. inca mai sper sa reusesc pana joi sa termin cat de cat cu sortatul si sa le acord atentia cuvenita:)

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

imi pleaca fata de acasa, nu cred ca mai facem si noi fulgi anul asta...poate de Anul Nou.

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa E iarna pana in martie:D aveti timp pana atunci;)).

Trimiteți un comentariu