sâmbătă, 29 decembrie 2012

Sorcovita vesela

Printre crengutele bradului se vede in zare o sorcovita (sorcova mai mica :D). Am realizat-o ieri gandindu-ma ca vine Anul Nou. Intreg tutorialul il veti putea citi in Revista Atelierul - astfel inchei primul meu an de redactor voluntar la revista. Si ce an minunat!! 






Pentru ca nu am mai gasit materia prima pe care mizam (voiam de la inceputul lunii ca de Craciun sa fac o sorcova), in traducere "ratacind" hartia creponata din dotare, ma gandeam joi din ce sa fac eu sorcova. Si ieri mi-a venit ideea sa folosesc fasii din hartia in care a ambalat Mosul cadourile de anul acesta, plus cateva  mostre de staniol de pe la bmboane (lol), un bat de frigarui (asta e nou sa fim intelesi) si nasturi primiti in dar de la Florentina. Ce a iesit puteti vedea si voi:
 Pentru mai multe detalii cititi articolul intreg in Revista: Tutorial ” Sorcoviţa veselă “. Dati-mi de veste daca ati realizat si voi o sorcovita;)). O puteti fie inscrie la "voi copilariti" - in sidebar, fie imi puteti trimite poza pe adresa de mail pe care o veti gasi in articolul din revista si eu voi adauga creatiile voastre la articolul respectiv:P.

6 comments :

Maria spunea... [Raspunde]

Foarte drăguță sorcovița ta!

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

oooo...a iesit atat de frumos!!...o ador!!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MARIA ma bucur ca iti place:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa si eu:D! Si arata asa bine in bradut;))

ileana-carmen spunea... [Raspunde]

Buna Rux,
foarte frumoasa sorcova!
In Prag de An Nou permite-mi sa-ti urez multa sanatate, multe bucurii si realizari frumoase alaturi de familie, de echipa de pe blog(-uri) si de la Revista Atelierul.
Cu drag, Ileana

copilarim spunea... [Raspunde]

@ileana-carmenIti multumesc din suflet pentru urari!! Si noi iti dorim sca anul ce vine sa fie cu multa sanatate si sa ne bucuri cu creatii minunate:)
Si ma bucur mult ca iti place sorcova mea;))

Trimiteți un comentariu