vineri, 28 decembrie 2012

Diploma finalist "Artizanul anului"


Cum ati sarbatorit? Vai frumos e Craciunul si.. scurt. Nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut... din nou:). Dar eu una sunt extrem de fericita si recunoscatoare si nu mai conteaza nici oboseala, nici timpul care a zburat ca vantul... Sunt fericita ca l-am petrecut impreuna:)! Sunt recunoscatoare pentru darurile minunate pe care le-am primit!! Pentru cei care ma iubesc si pe care ii iubesc la randul meu! E minunat sa ai in jurul tau oameni frumosi si buni:)! Multumesc!!!
Aseara Mosul mi-a mai lasat un dar frumos in casuta de mail. O diploma superba - o supriza absolut minunata :D. Pe scurt: am fost nominalizata la editia a doua a Artizanului Anului organizata de Revista Atelierul. Si....am ajuns in finala unde a urmat votul. :D 
De cand am vazut imaginea cu fetita cu masina de cusut mi-a placut foarte mult si acum o am pe diploma:D! Multumesc mult:)!!


8 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Felicitari draga mea..meriti pe deplin diploma...

Simona spunea... [Raspunde]

Felicitari!

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Felicitari Rux! Sarbatorit cu vizite; mi-a facut placere sa am la masa toti finii si mari si mici si pe cei mai apropiati din familie, asta a contat, atmosfera. Acum efectiv stam si lenevim si copiii in jurul nostru ;)). Doar un semineu ne lipseste ;)). Sper ca si tu ai avut un Craciun asa cum ti-ai dorit.

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet iti multumesc mult de tot:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Simona multumesc:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@AlinaS. multumesc:)
da, a fost bine ca am fost toti.. doar putin cam pe fuga. :)

Gianina spunea... [Raspunde]

Felicitari,draga mea Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina iti multumesc mult, draga mea!

Trimiteți un comentariu