vineri, 7 decembrie 2012

C.A. 07 "Bradul de Crăciun - concurs, expoziţie, album"


"A Tree is a Moment of Beauty" - am vazut un film despre Bradul de Craciun.... cum este el ales ... cum a fost crescut si ingrijit si drumul catre locul pe care il infrumuseteaza. Mi-a placut enorm cum a descris simplu dar cuprinzator intreaga poveste intr-o propozitie, cea de mai sus, in traducere mot a mot Bradul este un moment de frumusete.
Am vrut sa realizez si eu ceva in tema propusa de Mihaela pe Activitati creative pentru copii:   Bradul de Crăciun - concurs, expoziţie, album :

Bradutul l-a primit Buni de Mos Nicolae :)

 Iata cateva detalii despre concurs - va doresc bafta daca va hotarati sa participati, va fi cu siguranta o experienta deosebita:


Organizatori: Biblioteca Judeţeana "Gh. Asachi" Iaşi şi www.activitaticreative.com organizează concursul şi expoziţia naţională BRADUL DE CRĂCIUN. 
Participanţi:
- Preşcolari
- şcolari (clasele I-IV) din învăţământul de stat şi particular
- şcolari (clasele V-VIII) din învăţământul de stat şi particular
- Cadre didactice din învăţământul de stat şi particular
Perioada derulării concursului: 20 noiembrie – 12 decembrie 2012
Perioada expoziţiei: 15 – 31 decembrie 2012
TEMA "Bradul de Crăciun" poate fi transpusă  în orice tehnică de lucru (pictură, desen, tehnici mixte), orice format şi pe orice suport (carton, pânză, piatră, lemn, hârtie, ş.a.).  
Bradul poate fi singur sau în pădure, cu zăpadă sau cu globuri, din hârtie sau pe hârtie, colaj sau desen, din lemn sau pe lemn, sunt convisă că fiecare brad va fi special. Rog să aveţi în vedere faptul că ei vor fi fotografiaţi şi să îi concepeţi astfel încât să poată fi transpuşi în carte cât mai aproape de forma lor reală.
Pentru mai multe detalii legate de inscriere si premii va invit sa cititi regulamentul pe pagina oficiala a concursului: Bradul de Crăciun - concurs, expoziţie, album .

2 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

ce dragut e bradutul!!!...e din fetru?

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa da!!! ma bucur ca iti place:P

Trimiteți un comentariu