luni, 10 decembrie 2012

C.A. 10 "Mos Martin de Craciun"

Buna:)!
Mai avem putin pana la Craciun! Au trecut deja 10 zile din decembrie... cum zboara timpul! Saptamana trecuta de Mos Nicolae, joi, am publicat in Revista Atelierul un tutorial absolut superb realizat de Adriana (Arta si Creativitate). S-a intamplat ca atunci sa se incheie concursul si nu am mai reusit sa va povestesc despre mos Martin.
Daca nu ati citit inca tutorialul il puteti citi integral aici: Tutorial “Moş Martin de Crăciun”. Veti invata cum puteti sa decorati o "feliuta" de lemn (daca nu aveti gasiti in magazinul Decoshop) si sa o transformati in ceva minunat:D. Va garantez ca veti zambi instantaneu privind-o. E ceva magic.

In alta ordine de idei la mine a venit deja Mosul si mi-a adus multe minunatii: pe Mos Martin, care sta frumos in balcon si discuta cu fratele sau geaman si cu un iepuras. 

Si mi-a adus si mie sa pictez sau/si sa decorez - multumesc mult !!! :D Abia astept !


Si parca a stiut spiridusa A ca am eu verde in balcon!! Inca nu am reusit sa fac suporturile - sunt in lucruri, dar promit ca de Craciun sa fac poze cu decoratiunile pe care le voi face si o sa le vedeti cat de frumos intra in peisaj! (unul e al lui Buni:P).


Mami si-a ales o tegola din Expozitia de suflet: Editia a10a  si a sosit si aceasta - e minunata! Si voi puteti sa va alegeti una dintre creatiile donate de Adriana pe care le gasiti in expozitie! Banutii vor face pe cineva fericit! Va multumim!:)

4 comments :

AA spunea... [Raspunde]

Ma bucur atat de mult ca ti-a placut ce ti-a adus Mosul :) Iti multumesc din inima Rux pentru tot, esti o dulce dar cred ca toata lumea ti-o spune neancetat :) Pupici multi si imbratisari :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru nu toata lumea, doar cei dragi - stii vorba aceea? Putin(i) dar bun(i)
pup si eu:)

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

minunate daruri de la inimi minunate :d

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa da:)

Trimiteți un comentariu