duminică, 9 decembrie 2012

C.A. 09 " The Bear Who Slept Through Christmas"

Bine v-am gasit! Afara ploua - asteptam ninsoarea:). Ne-am cuibarit pentru jumatate de ora sa ne uitam la un filmulet cu tema Craciunului. Este povestea unui ursulet, Teddy, care si-a dorit sa gaseasca si a gasit pana la urma Craciunul.

Desenul animat a aparut in Theodore Edward Bear dornic sa afle ce este Craciunul, unde poate fi gasit.. este un loc, un lucru..? 

Cateva cuvinte despre distributie:
Ted Edward Bear   ......................  Tom Smothers
Professor Werner von Bear  ......  Arte Johnson
Patti Bear  ...................................  Barbara Feldon
Santa Claus .................................  Bob Holt
Narator  .......................................  Casey Kasem


Va invitam sa urmarim impreuna filmuletul. Veti gasi si un rezumat al actiunii imediat sub el :). Vizionare placuta!!!


via dailymotion (momentan disponibil doar trailerul)
Rezumat:
Ted este un ursulet care lucreaza la o farbrica de miere cruda, organica! De sarbatori toti ursii se pregatesc sa hiberneze, doar el isi doreste sa gaseasca ....Craciunul.
Prietenii sai care lucreaza la aceeasi fabrica ii reamintesc esecul din anii trecuti cand adormise in picioare si mancase multa miere, dar ursuletul nu vrea sa se lase anul acesta. Visand la Craciun este cat pe ce sa fie dat afara din fabrica dupa ce uita deschisa supapa prin care curgea mierea ce urma a fi imbuteliata. Chiar este dat afara dupa ce, desi patronul ii spusese sa nu mai vorbeasca despre acel subiect, acorda un interviu la un post de televiziune. De fapt asocierea numelui fabricii si parerea unui distins profesor despre nebunia ursuletului care voia sa gaseasca Craciunul il fac pe acesta sa isi piarda slujba.
In timp ce toti ursii luau avionul catre locul unde urmau sa hiberneza, Ted pleaca de unul singur, infruntand frigul, primejdiile si mai ales somnu, in marea aventura a vietii sale, mai hotarat ca oricand.
Ajuns in oras urmeaza alte peripetii pana ajunge in fata unei vitrine pline cu jucarii. Incantat peste masura de atmosfera ursuletul crede ca in sfarsit a ajuns la Craciun. Fiind intr-o vitrina este zarit si admirat de o fetita si un baietel.
Jucariile il anunta pe ursulet ca se apropie Craciunul si el reuseste sa iasa din magazinul inchis la timp pentru a il intalni pe insusi Mos Craciun. Ursuletul nu stia insa cine este acel personaj - nu uitati, ursii hiberneaza iarna:P. Omul bland ii spune ca acel Craciun  pe care il cauta nu este un loc sau un lucru -este ceva ce se afla in interiorul nostru, bunatate si dragoste. Ii spune ursuletului sa mearga la o adresa si sa nu cumva sa adoarma. La intrebarea lui Ted -cum va stii ca a gasit ce cauta- Mos Craciun ii spune ca va simti ceva minunat. Ii mai spune si ca el are multa dragoste de oferit. Ursuletul il intreaba pe mos de ce nu poate fi asa tot anul - sa imartim dragoste si iubire - mosul insa nu a gasit raspunsul la aceasta intrebare - si el o mai cauta. De ce nu poate fi asa?:) Sau poate!?
Ajuns la adresa precizata ursuletul gaseste un bradut cu cateva ornamente si cadouri asezate de parinti si copii - locuitorii acelei casute. Se aseaza langa brad pregatit sa adoarma.. crezand ca a gresit adresa ... cand vine Mos Craciun si il trezeste, spunandu-i ca in cateva clipe ... vine Craciunul.
Cum iesi mosul pe usa... copiii insotiti de parinti au intrat in camera si fetita, zarindu-l pe ursulet incepu sa danseze cu acesta in brate. Si atunci - Ted a decsoperit Craciunul

0 comments :

Trimiteți un comentariu