luni, 31 decembrie 2012

Layout decembrie 2012

Iata ca s-a mai incheiat un an! Un an plin si frumos:). Zi de zi pe si prin Copilarim am fost aproape de voi. Am scris cel putin un articol pe zi, am vorbit despre handmade, despre animatie, despre muzica si traditii. Am realizat tutoriale, am participat la si am organizat concursuri si provocari. Am primit daruri minunate si am oferit la randul nostru daruri care sper ca au ajuns la inimile celor care le-au primit.Am intrat in echipa redactionala a Revistei Atelierul unde am realizat interviuri cu oameni deosebiti, tutoriale (povesti) despre care v-am scris si pe blog. Am creat alaturi de Ralu si impreuna cu Ramona si Oana proiectul Provocari Verzi.
Anul acesta s-au adunat peste 1500 de articole pe blog :). Va multumim tuturor ca ne-ati fost si ne sunteti alaturi si va dorim un an nou mai bun, cu multa sanatate si sa ne citim cu drag si in continuare!!.
Layout-ul de decembrie s-a vrut o evadare in jocul copilaresc cu zapada, zapada care s-a cam lasat si inca se lasa asteptata si ne-a amagit putin doar pe ici si colo. Cu siguranta o evadare v-a urma.. pentru ca este extrem de necesara in acest moment, dar despre ea vom vorbi maine.. la inceput de an nou:) - un an al marilor schimbari pentru noi. :)

La multi ani!!!

Rha si Rux

6 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

La multi ani!!!!!! Multumesc pentru cel mai minunat an <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa si eu iti multumesc pentru un an minunat!!! :D Abia astept sa ne mai jucam si sa mai crestem putin in cel care vine... in cateva ore:)

Anonim spunea... [Raspunde]

Noul an să vă aducă sănătate din belşug, bucurii, speranţă, linişte şi căldură sufletească, iar gândul bun şi fericirea să vă însoţească mereu!
La mulţi ani!

copilarim spunea... [Raspunde]

@loreleimihalcea
Multumim frumos pentru urare!! Sa fie! La multi ani, multa sanatate si tot ce va doriti si din partea noastra:)

ghemulet spunea... [Raspunde]

felicitari pentru toate realizarile voastre fete dragi.La multi ani!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet iti multumim mult!! La multi ani:D

Trimiteți un comentariu